Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Wij weten wat kijken (lees: bingewatchen) binnenkort.

KIJKTIP: de serie ‘The Society’ belooft nu al de nieuwe Netflixhit te worden

Heb jij ‘Elite’, ‘You’ en ‘The Umbrella Academy’ al uitgekeken? Dan ben je net op tijd klaar voor een nieuwe verslaving. Vanaf volgende maand staat namelijk de serieThe Society’ op Netflix, en die belooft nu al een succes te worden.


The Society’ draait rond een groepje tieners die op mysterieuze wijze getransporteerd worden naar een kopie van hun vertrouwde dorp. Hun ouders zijn nergens te bespeuren, maar de jongeren hebben al snel door dat die vrijheid niet zonder gevaar is. Om uit te zoeken wat er met hen gebeurd is en om weer een weg naar huis te vinden, moeten ze bepaalde verbonden sluiten.

Klinkt behoorlijk spannend en dat blijkt ook uit de eerste teaser. In de video zien we hoe het personage van Allie een voicemail achterlaat voor haar moeder. ‘Mama, hier ben ik weer. Waar is iedereen? We zijn nu negen dagen ver en we zijn helemaal alleen. Sommigen onder ons dachten dat het leuk zou zijn om zelf de baas te zijn, maar de dingen zijn anders uitgedraaid’, klinkt het.

https://www.youtube.com/watch?v=lyZezqU0DOI

In de serie zien we bovendien een aantal bekende gezichten terug. Zo kan je Kathryn Newton uit ‘Big Little Lies’ herkennen en speelt ook Kristine Froseth uit ‘Sierra Burgess Is a Loser’ mee. Op het einde van de trailer krijgen we van Netflix ook de releasedatum mee. Vanaf 10 mei zijn alle afleveringen te bekijken op het streamingplatform.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '