https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

Wat als de kerstman ons nu al een kerstcadeautje zou bezorgen?

ZALIG: er is een kerstspecial van het programma ‘Wat Als?’ op komst

Jolien Meremans

De kerstman bracht ons een vroeg kerstcadeautje, want hij liet weten dat de hilarische serie ‘Wat Als?’, van het productiehuis Shelter, nog één keer zal terugkeren naar de buis en dat in de vorm van een vrolijke kerstspecial. Wat als ‘Wat Als?’ een kersteditie krijgt? Dan maken wij een vreugdedansje!


Het programma verzamelde korte sketches waarin bepaalde activiteiten en gedachten in vraag werden gesteld. Het concept was meteen een schot in de roos en veroverde Vlaanderen in een razendsnel tempo. De show werd zelfs zo goed onthaald dat de makers in 2014 de Emmy Award voor beste comedy in ontvangst mochten nemen.

‘Trio’-acteurs


‘Wat Als?’ kreeg drie seizoen en telt in totaal 24 afleveringen. Er speelden heel wat bekende gezichten mee in de serie, waaronder Ruth Beeckmans, Bert Haelvoet, Ben Segers, Bruno Vanden Broecke en Matteo Simoni. Welke acteurs we in de kerstspecial aan het werk zullen zien, is nog niet helemaal duidelijk, al hopen we stiekem dat de ‘Trio’-acteurs Beeckmans, Vanden Broekce en Simoni zullen terugkeren.

De kerstspecial zal rond de kerstperiode uitgezonden worden op VTM. Het zal dan exact drie jaar geleden zijn dat de laatste aflevering van de show werd uitgezonden. Wanneer we ze precies mogen verwachten, blijft nog een goed bewaard geheim. Om al even in de stemming te komen, zochten wij onze favoriete scène uit.

https://www.youtube.com/watch?v=jSHaarcWUXo

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content