https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VIER

Voor wie ga jij supporteren?

BAKKEN MAAR: 4 BV’s halen hun beste bakkunsten boven in de kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’

Herlinde Matthys

VIER pakt speciaal voor de feestdagen uit met een feestelijke aflevering van ‘Bake Off Vlaanderen’. In de kerstspecial van het populaire programma nemen 4 bekende Vlamingen het tegen elkaar op om de beste kerstbakker van 2019 te worden.


Deze vier gezichten zijn bekend, maar staan ze ook bekend om hun fantastische bakkunsten? Dat is de vraag waar we binnenkort ongetwijfeld een antwoord op zullen krijgen. Ben Segers, Tine Embrechts, Jeroom en Cath Luyten gaan immers de strijd aan in de kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’. Zij zullen hun deegrol, mixer en weegschaal in de strijd gooien om de titel van ‘beste kerstbakker 2019’ in de wacht te kunnen slepen.

Kerststronk en kerstkoekjes


Dat het een supergrappige aflevering wordt met deze vier klinkende namen, daar bestaat geen twijfel over. Of Wim Opbrouck en de rest van de jury de creaties zal smaken, daar zijn we nog niet zo zeker van. Ben Segers beweert dat ie goed kan koken, maar bakken dat is natuurlijk iets helemaal anders. Tine Embrechts heeft thuis vier kinderen rondlopen die elke avond graag hun voetjes onder tafel schuiven, maar wil dat zeggen dat zij een keukenprinses is? Cath Luyten kan naar eigen zeggen haar mannetje staan in de keuken. We zullen zien of dat resulteert in een heerlijke kerststronk of knapperige kerstkoekjes. Jeroom tot slot heeft een grote mond, maar hier kan hij zich niet uitlullen.

Wanneer deze speciale uitzending precies wordt uitgezonden op VIER is nog niet bekend, maar het zal sowieso op of rond Kerstmis zijn. De vier BV’s trokken alleszins al hun allermooiste, foute kerstpolo- of T-shirt aan. Voor wie supporter jij?

PS: we hopen dat het rode goedje dat aan de vingers van Tine hangt (zie onder) te maken heeft met besjes!

Tine Embrechts


Ben Segers


Jeroom


Cath Luyten


[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content