Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Haar dans zal volledig in teken staan van die eerste ontmoeting.

PREVIEW: Kat Kerkhofs vertelt in nieuwjaarsspecial van ‘DWTS’ hoe ze Dries leerde kennen

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Vanavond kijk je naar de tweede en laatste special van ‘Dancing with the Stars’. Daarin strijden zeven BV’s om de titel van ‘ultieme danskampioen van de feestdagen’. In een preview komen we al te weten waarover Kat Kerkhofs dans zal gaan: haar eerste ontmoeting met hubby Dries. Cute!

Vorige week gooiden James Cooke, Kat Kerkhofs, Ian Thomas, Jani Kazaltzis, Leen Dendievel en Julie Vermeire de beentjes al eens los tijdens de kerstspecial van ‘Dancing with the Stars’. Vanavond trekken ze nog één keer hun dansschoenen aan om in de nieuwjaarsspecial ‘Dancing With The Stars: Happy New Year’ met de prijs voor dé danskampioen van de feestdagen aan de haal te gaan.

Mooie serenade

En hoewel de zeven BV’s al eens toonden dat ze allemaal een flink potje kunnen dansen, kan er uiteindelijk maar één iemand tot danskampioen gekroond worden. Kan Julie Vermeire de jury dit keer wél bekoren met een quickstep, wordt het Jani Kazaltzis met een intieme rumba, laat James alle harten smelten met een dans voor zijn Dorian of is het toch Kat Kerkhofs die de beste dansmoves bovenhaalt? Haar dans belooft alleszins een emotioneel pareltje te worden, want in een preview verklapt danspartner Simone waarover die zal gaan: haar allereerste ontmoeting met Dries.

Simone vertelt dat hij de rol van Dries op zich neemt, waarna Kat het niet kan laten om een mopje te maken. ‘Dan zullen we je hoofd er wel eerst moeten afhakken. Dan heb je de juiste grootte’, lacht ze. ‘We ontmoetten elkaar voor het eerst op een verjaardagsfeestje. Ik was toen 11 jaar oud, Dries 12′, begint ze te vertellen. Het was toen al duidelijk dat Dries een serieus boontje voor Kat had, maar zij hield de boot toen nog af. Vier jaar later liepen ze elkaar opnieuw tegen het lijf, en dan schoot Cupido wél raak. ‘We zijn dan samen kebab gaan eten, en vanaf toen was het beklonken.’

Ook Dries krijgt in de preview nog een moment of fame. Kat overtuigt hem om een serenade te brengen met zijn gitaar, maar Dries moet duidelijk nog wat oefenen. Al is het de geste die telt, want hij sluit de video af met de woorden ‘Je bent het mooiste meisje ter wereld’. Smeeeeeelt!

Dancing With The Stars: Happy New Year is vanavond om 19u45 te zien op Play4. Vanaf volgende week palmt de reguliere cast opnieuw de dansvloer in.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '