Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ook de releasedatum voor het tweede seizoen is bekend.

Na Edelhert, Papegaai en Robots vervoegen ook deze 5 figuren ‘The Masked Singer’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vorige week werden de eerste drie Masked Singers bekendgemaakt: Edelhert, Papegaai en Robots. Nu weten we ook welke vijf andere figuren te zien zullen zijn in ‘The Masked Singer’!

Mark your calendars, want ‘The Masked Singer’ gaat op vrijdag 14 januari weer van start! VTM heeft ook meteen alle figuren van het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Het wordt weer een heuse zoektocht naar de personen achter de maskers.

Niet alleen Edelhert, Papegaai en Robots zullen op het podium schitteren, maar ook achter de maskers van Radijsje, Miss Poes, Ridder, Roos en Cycloop schuilt een bekend gezicht. Het is opnieuw de bedoeling dat ze hun echte identiteit zo lang mogelijk geheim houden.

Bij de aankondiging van de nieuwe figuren gaf VTM meteen ook al extra info mee. Die kan helpen om achter de identiteit van elke gemaskerde zanger te komen.

Radijsje

Radijsje is vrolijk en gek, een echte spring-in-’t-veld die gulzig in het leven staat. Rond en gezond huppelt deze groente er lekker hyperkinetisch door. In een moestuin en serre voelt Radijsje zich het meest thuis.

‘Hey hey hey hey! Salaat, Radijsje is hier. Rond, maar vooral heel gezond. Ze zeggen dat je oogst wat je zaait. Dan moet ik heel goed zaad hebben. Radijsjes zijn het ultieme superfood. Dus ik voel me super goed. Ik ben een echt smaakkanon en ik kan elk moment ontploffen als een ‘boemkool’. Zo rijp ben ik ervoor. Om op te treden he. Durf me niet op te eten. Ik ben zot van zingen, maar het wordt wel pittig want ik ben een ander decor gewoon. Ik mat de competitie af tot ze bij bosjes neervallen. En snel ze allemaal voorbij.’

Miss Poes

Miss Poes is één en al schoonheid en elegantie. Ze laat zichzelf graag in de watten leggen en ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Als een echte miss is ze politiek correct en is haar grootste droom ‘wereldvrede’. Maar ze laat zich niet doen en kan soms ook ‘kattig’ uit de hoek komen.

‘Ciaokes miauwkes. Hey, ik ben Miss Poes. Speciaal voor vandaag heb ik mijn mooiste jurk uit mijn collectie gekozen. Ik wuif iedereen toe want dat kan ik goed, en haal mijn mooiste tandpastasmile boven. Als Miss Poes voel ik de pressure om alle katten goed te vertegenwoordigen, dus ik ben vereerd dat ik hier aanwezig mag zijn. Bij deze plechtige opening van The Masked Singer. Ik heb er keiveel zin in. Ik voel de temptation helemaal. Zeg maar, er heeft nog niemand een lintje doorgeknipt. Dan telt dat toch niet? Ik verklaar de show officieel voor geopend!’

Roos

Roos is dé bloem der bloemen. Ze is zacht, gracieus en houdt van mooie dingen. Maar vergis je niet, Roos heeft ook doornen en een stekelig kantje. Ze zit vol tegenstellingen en laat niet over zich heen lopen. Haar wereld is een sierlijke rozentuin.

‘Dag lieverds, ik ben Roos. Rozen zijn de meest geliefde bloemen ter wereld. En natuurlijk ook de allermooiste. Nu ik er ben ziet alles er toch plots veel rooskleuriger uit. Maar vergis je niet. Aan mijn doorns hebben al velen zich geprikt. Ik ben meestal heel gefocust op mijn eigen bloemperkje. Maar het is het ideale moment om mijn rozenblaadjes eens ergens anders uit te strooien. Dit is het gekste wat ik al in mijn bloembol gehaald heb. Misschien speelt dat wel in mijn voordeel. Ik ga hier eens goed de bloemetjes buitenzetten. En ik doe de hele studio opfleuren.’

Ridder

Ridder is super elegant en straalt veel power uit. Deze superheld is stoer en komt op voor de mensheid. Ridder lijkt recht uit de toekomst te komen en verkent de werelden die het pad kruisen.

‘Hola iedereen, heb geen schrik. Want Ridder, dat ben ik. Ik sta paraat. Je kan altijd op mij rekenen. Om jullie te beschermen tegen allerlei soorten kwaad. Ik ben een hoffelijke ridder. Maar ik ben niet in de middeleeuwen blijven steken. Dus ik ga dat ouderwets gedrag niet imiteren, want dat heb ik al genoeg gedaan. Ik heb voldoende power om een heel leger te bedwingen. Al hou ik niet van een ordinair potje vechten. Ik ben slimmer dan dat en sneller dan het licht. Om de wereld te redden moet je soms eenvoudig beginnen. Mijn eerste heldendaad? Het podium veroveren. Boom!’

Cycloop

Diep verscholen in een grot woont Cycloop. Hij is verlegen, terughoudend en onzeker. Soms raapt hij al zijn moed bij elkaar en komt hij is buiten piepen. Wanneer hij zijn veilige onderwereld verlaat, is dit volledig uit zijn comfortzone. Ondanks zijn rijzige gestalte heeft hij een grote aaibaarheidsfactor en is hij erg lief.

‘Hoi, ik ben Cycloop. Hier staan we dan. Eindelijk oog in oog. Niet vanzelfsprekend want ik ben nogal verlegen. Ik voel me heel erg op mijn gemak in de schaduw van mijn grot. Ik kan daar maandenlang met iets bezig zijn zonder dat iemand me ziet. Maar af en toe moet ik mijn comfortzone verlaten en daglicht opzoeken. Dat is van algemeen nut. Al moet mijn oog dan wel even wennen aan het licht. Cyclopen zitten met een imagoprobleem. Maar ik ben geen bullebak. Ik eet geen mensen. Zelfs geen rood vlees. Dus ik zet mijn gêne aan de kant, kijk vooruit, maak oogcontact en je zal je ogen niet geloven.’

Kan jij al raden wie er achter welk masker schuilt? ‘The Masked Singer’ is vanaf 14 januari elke vrijdag om 20u35 te zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '