Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Volgende woensdag barst de (bak)strijd los op VIER.

ZIEN: deze 10 kandidaten nemen het tegen elkaar op in ‘Bake Off Vlaanderen’

Over een kleine week gaat op VIERBake Off Vlaanderen’ opnieuw van start dus het is hoog tijd om kennis te maken met de kandidaten. Deze tien amateurbakkers nemen het vanaf 4 september tegen elkaar op in een spannende strijd, want maar één iemand mag zich binnenkort de meest getalenteerde thuisbakker van Vlaanderen noemen.


 

Trien (42) uit Mechelen


De vrolijke Trien geeft in het dagelijkse leven les op de Freinetschool en heeft drie zonen.

Jan (61) uit Knokke-Heist


Jan, de oudste van de bende, wilde eigenlijk astronaut worden maar werkt nu als burgerlijk ingenieur in de ruimtevaart. Close!

Patricia (30) uit Aarschot


Patricia verhuisde drie jaar geleden met haar dochters Luna en Soleil van Venezuela naar België en is verliefd op haar nieuwe thuis.

Greet (39) uit Heers


Bezige bij Greet ging op zoek naar rust bij haar gezin en een nieuwe bezigheid, wat ze aanvankelijk vond in een cursus schilderen maar op de valreep veranderde ze nog naar een cursus Brood en Banket.

Philip (33) uit Berchem


Apotheker by day, amateurbakker by night.

Peter (40) uit Oostende


Peter verwerkt maar al te graag zijn Schotse roots in zijn taarten en gebak. Overdag werkt hij als vrachtwagenchauffeur.

Jaline (18) uit Hasselt


Studente kinesitherapie Jaline is de jongste deelnemer van de groep maar heeft toch al tien jaar bakervaring.

Tine (40) uit Diest


Tine houdt van roze. Roze kleding, een roze bril, een roze auto en... roze taarten! Haar levensmotto? Zie het leven door een roze bril.

Lorentia (26) uit Genk


Italiaanse in hart en nieren. Lorentia’s vriend maakt lange dagen in restaurant La Botte, van chef Peppe, en dus vond ze er niet beter op dan haar tijd te doden met het bakken van taarten.

Sara (26) uit Heverlee


Als kleindochter van een bakker hebben we hoge verwachtingen van Sara. Overdag werkt ze als psychotherapeute. De problemen die ze mee naar huis neemt, bakt ze naar eigen zeggen weg.

[td_smart_list_end]

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '