https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © warner bros

De twee actrices waren zusjes in de populaire serie.

ZIEN: Jennifer Aniston en Reese Witherspoon spelen hun bekende scène uit ‘Friends’ na

Herlinde Matthys

Jennifer Aniston en Reese Witherspoon spelen aan elkaars zijde in de nieuwe serie ‘The Morning Show’. Het is niet de eerste keer dat deze twee actrices samenwerken, want in de populaire serie ‘Friends’ vertolkte Reese het jongere zusje van Rachel. Op Instagram kropen de dames nu nog een keertje in de huid van de zusjes Green.


Jennifer Aniston en Reese Witherspoon spelen de hoofdrollen in de nieuwe Apple TV-serie ‘The Morning Show’. Maar het is niet de eerste keer dat deze twee toppers zij aan zij te zien zijn op het kleine scherm. Reese vertolkte namelijk Jill Green, het kleine zusje van Rachel Green in de populaire serie ‘Friends’.

https://www.youtube.com/watch?v=5AWBTk4OKp0

Rotverwend jonger zusje


Zoals alle zusjes houden Rachel en Jill enorm veel van elkaar, maar hebben ze van tijd tot tijd ook de nodige cat fights! Jill doet Rachel namelijk aan een jongere versie van zichzelf denken, lees: rotverwend en dus altijd gewend om haar zin te krijgen. Wanneer zuslief haar oog op Ross laat vallen, is Rachel dus woedend! ‘You’re being a brat, wanting what you can’t get‘, zegt Rachel in een bekende scène uit het zesde seizoen. ‘Can’t have?  Excuse me, the only thing I can’t have is dairy‘, antwoordt Jill waarna ze boos wegstormt.

Reese vindt het geweldig om nu opnieuw aan de zijde te spelen van Jennifer. ‘Een van de leukste dingen van samenwerken met Jen is om mijn favoriete zinnen uit ‘Friends’ te herleven’, schrijft ze onder een filmpje op haar Instagrampagina. Daarin is te zien hoe de twee celebs de iconische scène van hierboven naspelen. Bij Jennifer zit het bewuste moment blijkbaar iets verder in haar geheugen, want ze heeft een beetje hulp nodig van haar collega om zich de exacte woorden te herinneren.

De korte video werd op een paar dagen tijd al meer dan vijf miljoen keer bekeken – zo’n twintigtal views zijn van ons –  en fans reageren laaiend enthousiast op dit zalige vleugje nostalgie.

Voor wie maar geen genoeg krijgt van ‘Friends’:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content