Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'wtFOCK'-gezicht Maarten Cop zal in de huid kruipen van het personage.

Jelle Van den Bossche keert dit najaar terug in ‘Familie’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Na Louise keert binnenkort ook Jelle terug in de populaire VTM-serie ‘Familie’. Er kruipt wel een nieuwe acteur in de huid van dit personage, meer bepaald Maarten Cop.


Jelle Van den Bossche vertrok twee jaar geleden in ‘Familie‘ samen met zijn papa Bart naar Dubai. Maar dit najaar is hij terug te zien op je kleine scherm. Al zal je wel twee keer moeten kijken om hem te herkennen, want een nieuwe acteur zal deze rol voor zijn rekening nemen. Jelle werd eerder al gespeeld door Jens Gruyaert en daarna door Felix Jamaels, maar die laatste besloot de soap te verlaten om zich voluit te kunnen focussen op zijn studies.

Vrijgevochten student


Maarten Cop zal de nieuwe Jelle vertolken in ‘Familie’. Voor het grote publiek is hij nog een relatief onbekend gezicht, al speelde hij wel al mee in jeugdreeksen zoals ‘wtFOCK‘ waar hij de rol van Luka op zich nam en ‘Hoodie’. Maarten is alvast superenthousiast om deel uit te maken van de populaire soap. ‘Ik kijk nu al uit naar de return van Jelle op het scherm’, aldus de acteur.

© VTM

Maarten heeft zijn eerste draaidag al achter de rug en zal dit najaar opduiken in de serie. ‘Ik voelde me meteen erg welkom’, vertelt hij. ‘Een van mijn eerste scènes was met de bomma, Albert en Jan, meteen drie grote “Familie”-gezichten. Spannend, maar supertof!’ De acteur lost ook al iets meer over de reden van zijn terugkeer. ‘Hij wil aan zijn hogere studies IT beginnen en besluit daarom terug te keren naar België’, aldus Maarten. ‘Hij wil feesten met vrienden en volop van het studentenleven genieten met alles erop en eraan. Al zal zijn zus Hanne, bij wie hij zijn intrek neemt, een oogje in het zeil moeten houden.’ Dat belooft!

Eerste draaidag


In onderstaande video zie je hoe zijn eerste momenten op de set van ‘Familie’ waren en hoe hij kennis maakt met enkelen van zijn collega’s waaronder Sandrine André (Véronique), Jef De Smedt (Jan), Marianne Devriese (Iris) en Margot Hallemans (Hanne).


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '