https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eyeworks

‘Het wordt een reeks die helemaal aansluit bij de leefwereld van jongeren.'

‘Instaverliefd’: kijk jij binnenkort naar de eerste Vlaamse fictiereeks op Instagram?

Vlaams productiehuis Eyeworks werkt aan een primeur binnen de Vlaamse televisiewereld. Vanaf midden maart zendt het de reeks ‘Instaverliefd’ uit, en dat helemaal exclusief op Instagram. ‘Heel interessant om hiermee te pionieren.’

Vier single jongeren in Antwerpen nemen het heft in eigen handen en gaan met elkaar een wedstrijd aan: zo veel mogelijk dates hebben in korte tijd. Dat is de premisse van ‘Instaverliefd’, een nieuw project van productiehuis Eyeworks. In tegenstelling tot de meeste fictiereeksen zal de serie echter niet op de televisie te zien zijn, maar enkel op Instagram, het sociale medium dat het meest leeft bij jongeren.

‘Met “Instaverliefd” verkennen we de mogelijkheden van dit medium’, vertelt Peter Bouckaert, producent van Eyeworks. ‘Het wordt een leuke reeks die helemaal aansluit bij de leefwereld van jongeren. Het is heel interessant om hiermee te pionieren.’

Voor de hoofdrollen in dit vernieuwende project wisten schrijvers Senne De Handschutter en Brecht De Groot enkele beloftevolle jonge acteurs te strikken, zoals Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou, Naomi Janssens (‘Campus 12’), Thijs Antonneau (‘D5R’) en youtuber Rayan Aghassaiy.

De eerste aflevering van ‘Instaverliefd’ komt op 19 maart online. De reeks zal verschillende weken lopen. Je kan die bekijken via Instagram Stories en ook op Instagram TV, waar wekelijks een compilatie getoond zal worden.

Lees ook:


 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content