Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Dezelfde stijl, kleuren én designs. Als dat maar goed komt!

PREVIEW: identieke moodboards zorgen voor paniek bij team Hasselt in ‘Huis Gemaakt’

Dewy De Leeneer

De tweede deadline is in zicht: na de ruwbouwfase is het aan de ‘Huis Gemaakt’-koppels om hun eigen, afgewerkte slaapkamer op te leveren. Een opdracht die écht allesbepalend is, want wie de beste slaapkamer weet te maken, blijft in de strijd voor de hoofdprijs: een eigen huis.

Het is dus meer dan normaal dat Herbert en Cynthia panikeren wanneer ze horen dat Bavo en Kayleigh zo goed als exact hetzelfde moodboard voorstellen aan Bart en Dina in ‘Huis Gemaakt’: groene tinten met accentkleuren of -materialen. Dezelfde stijl, kleuren én designs voor de twee koppels uit team Hasselt dus, ondanks hun complete andere manier van werken. Als dat maar goed komt!

Tweede poging

De koppels in Antwerpen krijgen een tweede poging om hun fouten in de ruwbouw recht te zetten vooraleer ze aan de slaapkamers beginnen. Tom en Alice willen in hun slaapkamer enkele originele elementen van het herenhuis combineren met trendy voorwerpen zoals een discobol, maar dat ziet Bart niet direct goedkomen: ‘Het kan grappig zijn, maar het kan de ruimte ook volledig om zeep helpen.’

Ana en Enis gaan voor dé droomkamer voor dochter Amália met een roze vloer, maar ook daar heeft Bart zijn twijfels over. ‘Ik hoop dat het niet lijkt op een aardbeienmilkshake die op de grond is gevallen’, lacht hij.

Zonsopgang

In Aalst hebben Anouk en Martin een verrassende troef voor hun slaapkamer achter de hand: ‘De eyecatcher wordt een ombrewall, twee kleuren die in elkaar overvloeien, zoals een zonsopgang’, vertelt Anouk. Dat ziet interieurarchitect Bart wél zitten. Leonard en Naomi laten zich dan weer inspireren door ‘Feng Shui’, maar wanneer Bart langskomt, waarschuwt hij vooral voor de gipsplaten die (scheef?) tegen de muur hangen. Oei!

Hoe de koppels het ervan afbrengen, zie je morgen om 20u35 in ‘Huis Gemaakt’ bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '