Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Er blonken gisteravond heel wat oogjes tijdens Ibes passage in 'The Best Of'.

VIDEO: Ibe ontroert iedereen met zijn wondermooie versie van Gorki’s ‘Mia’

Robine van Tilburg

Gisteren brachten enkele muzikanten een ode aan Gorki en in het bijzonder Gorki’s overleden frontman Luc De Vos in ‘The Best Of’. Het was Ibe, de jongste muzikant aanwezig, die de meeste onderkinnen een zuidwaartse val deed maken met zijn bijzonder breekbare versie van ‘Mia’.

Gisteravond konden we genieten van de achtste en meteen ook laatste aflevering van ‘The Best Of’. In het VTM-programma kregen we de afgelopen weken op dinsdagavond telkens een ode te zien en horen aan legendarische Belgische muzikanten.

Gisteren werden de vijf populairste nummers van Gorki in een nieuw jasje gestoken door Black Box Revelation, Sam Gooris, Frank Vander linden, Joost Zweegers en Ibe. En het is die laatste die de aflevering en meteen ook het hele seizoen van het programma mocht afsluiten met ‘Mia’, het allerbekendste nummer van Gorki.

Ibe sluit het seizoen af met ‘Mia’

In 2019 won Ibe als 17-jarige favoriet ‘The Voice van Vlaanderen’. En die titel verdient hij als je ’t ons vraagt nog steeds. De bandleden van Gorki én Herman Brusselmans, goede vriend van wijlen frontman Luc De Vos, waren zichtbaar aangedaan van de frêle, warme stem van de intussen 19-jarige zanger op zijn eigen versie van ‘Mia’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '