https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Een redelijk onverwachte keuze, als je het ons vraagt.

ZIEN: deze acteur maakt dit voorjaar zijn opwachting in ‘Familie’

De cast van ‘Familie’ heeft er een nieuwe acteur bij. Bij VTM hebben ze namelijk bekendgemaakt dat Ian Thomas binnenkort meespeelt in de serie. Een redelijk onverwachte keuze als je het ons vraagt, maar wij zijn alvast benieuwd naar hoe hij het precies zal doen.


Ian Thomas speelt vanaf dit voorjaar de rol van Elias Van Wilder. Elias speelt een vlotte ingenieur die vooral de vrouwen zal weten te charmeren. Een beetje een jongere versie van Lars De Wulf, als je het ons vraagt.

https://www.instagram.com/p/Bsf34dUnV_R/

Het personage van Ian neemt zijn intrek in het huis van Stefanie en vult daar de lege kamer van Evy. Bij de vrouwelijke bewoners valt hij alvast meteen in de smaak, maar Guido en Quinten zijn iets minder enthousiast. Daarnaast lijkt het erop dat Elias vooral aandacht heeft voor Stefanie, maar zal zij ingaan op zijn avances?

Voor Ian Thomas is het alvast zijn eerste grote tv-rol. In het verleden speelde hij al mee in ‘Kattenoog’ en had hij als kind een gastrol in ‘Spoed’. Zelf is hij dan ook erg enthousiast over zijn rol in ‘Familie’. “Ik zei meteen volmondig ‘ja’ toen mij de vraag werd gesteld om de cast van ‘Familie’ te vervoegen”, aldus Ian. ‘Ik ben natuurlijk met de reeks opgegroeid en het lijkt me heel fijn om zo’n vlotte, optimistische kerel als Elias te spelen.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content