Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @ carterjonas.co.uk

Toevallig een Potterhead met verhuisplannen in de buurt?

COOL: het ouderlijk huis van Harry Potter staat te koop

Oh. My. God. Na het stulpje van de familie Duffeling en dat van Hermelien Griffel staat nu ook het ouderlijk huis van Harry Potter himself te koop. Eén klein nadeel: het prijskaartje ligt nogal aan de hoge kant.


Wie een dik miljoen op overschot heeft en helemaal in de ban is van de ‘Harry Potter‘-films, is bij de Engelse makelaar Carter Jonas aan het juiste adres. Op zijn website staat namelijk het geboortehuis van Harry Potter te koop. In het De Vere House werden de ouders van de tovenaar vermoord door Voldemort, dus die twee geesten zal je erbij moeten nemen. Mopje, flauw mopje.

De Vere House


Het bekende De Vere House staat in Lavenham, een klein dorpje in Suffolk in het oostelijk deel van Groot-Brittannië. In de film ‘The Deathly Hallows: Part One’ bezoekt Harry Potter het huis waar hij aan zijn litteken kwam. Maar in real life ziet de woonst er een tikkeltje anders uit. Het huis uit de veertiende eeuw heeft namelijk zes slaapkamers, een gigantische hal, twee keukens, een eetkamer, een grote tuin, een buitenkeuken en uiteraard een typische Britse look.

Wil jij elke avond thuiskomen in dit magische huis? Dan moet je 995.000 pond oftewel een goede 1,1 miljoen euro op overschot hebben. Wij passen alvast...

https://giphy.com/gifs/harry-potter-bCgyTKf2aZnCU

 

Nog meer ‘Harry Potter’-nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '