Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Lizzie is nu opgegroeid én heeft een lief!

SHE’S BACK: Hilary Duff keert terug als Lizzie McGuire (en ons geluk kan niet meer op)

Jolien Meremans

Laat nú alles vallen waar je mee bezig bent, want vandaag staan we op met fantastisch nieuws! Ons tieneridool Lizzie McGuire krijgt een nieuwe serie. Het zal opnieuw Hilary Duff zijn die de rol van Lizzie vertolkt. Het verschil? Lizzie is geen puber meer, maar een volwassen vrouw. Wij zijn zó benieuwd!


Tijdens een event in Californië kondigde Disney+ aan dat Lizzie in een verouderde versie te zien zal zijn in een nieuwe serie van de streamingdienst. ‘Lizzie is nu opgegroeid, ze werkt, heeft een groter schoenenbudget én een vriend die een populair restaurant uitbaat’, vertelde Hilary enthousiast tijdens de voorstelling van de show.

En dat enthousiasme lijkt oprecht te zijn, want ook op Instagram liet de actrice weten dat ze in zevende hemel is. ‘Verrassing! Ik heb het spannende nieuws zó lang moeten verzwijgen en ben meer dan blij dat Lizzie terug naar het scherm komt’, schreef ze in de post.

‘High School Musical’


Lizzie is niet de enige die een nieuwe show krijgt, want ook acteur Ewan McGregor keert terug als Obi-Wan Kenobi in een nieuwe spin-off serie van ‘Star Wars’. ‘Jurassic Park’-acteur Jeff Goldblum krijgt ook een eigen serie op Disney+.

Bij de lancering van de streamingdienst Disney+ zullen alle klassieke Disneyfilms, Pixarfilms en ‘Star Wars’-films en -series te zien zijn. En dat is nog lang niet alles, want Disney+ zal ook meer dan 5000 (!) afleveringen en 100 films van Disney Channel online zetten en dat betekent dat we ook alle ‘High School Musical’-films nog eens kunnen zien! Wanneer Disney+ bij ons gelanceerd wordt, is jammer genoeg nog niet duidelijk.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '