Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© warner bros

Geïnspireerd op een legendarische scène met Monica en Chandler.

OMG: dit is het allerbeste halloweenkostuum voor ‘Friends’-fans

Herlinde Matthys

Ben je een grote ‘Friends’-fan en wil je deze Halloween uitpakken met een outfit die geïnspireerd is op je favoriete serie? Zoek niet verder, want Firebox heeft dé ideale look voor jou!


Google lijstte onlangs de tien meest populaire halloweenoutfits op van dit jaar. Wil je toch niet de zoveelste Harley Quinn, Wonder Woman of Catwoman zijn op het feestje, ga dan voor een look die geïnspireerd is op een legendarische scène uit een al even legendarische serie. We hebben het natuurlijk over ‘Friends’, en de bewuste scène zie je hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=doKRZM_Uvko

Liefde verklaren


Het is een moment uit de achtste aflevering ‘The One with All the Thanksgivings’ van het vijfde seizoen. Monica en Chandler hebben ruzie over iets wat een hele tijd geleden gebeurde. Chandler verloor zijn teen omdat Monica per ongeluk een mes liet vallen op zijn voet. Op een Thanksgiving-etentje komt dit verhaal naar boven, en Chandler is woedend.

Monica probeert het vervolgens goed te maken door zich te verkleden in een gigantische kalkoen. Ze trekt het rauwe gevogelte over haar hoofd en versiert het geheel met een gek hoedje en een grote zonnebril. Het bijhorende dansje doet Chandler weer lachen én zorgt ervoor dat hij voor de allereerste keer in hun relatie zijn liefde verklaart aan haar. ‘You’re great, I love you!‘, klinkt het. Een van de vele onvergetelijke scènes uit de geniale serie.

Groot pluchen masker


Firebox verkoopt nu een outfit die daar volledig op geïnspireerd is. Het is een groot pluchen masker dat de vorm heeft van een kalkoen, en net zoals bij Monica is het ding afgewerkt met een hoofddeksel en een huge zonnebril.

Het is voor ‘Friends’-fans zonder enige twijfel het ideale accessoire voor de komende halloweenfeestjes. En wie weet geeft je crush net zoals mister Bing eindelijk toe dat hij van je houdt! Het masker meet 30 centimeter en kan je online kopen op hun website voor 34,99 euro. Je zal er – letterlijk- uit zien om op te eten!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '