Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Zo kan ik geen twee weken meer met jou op dit eiland zitten.’

PREVIEW: fikse ruzie tussen Sarah en Joeri in ‘Gestrand op Honeymoon Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De pasgetrouwde koppeltjes in ‘Gestrand op Honeymoon Island’ hebben honger. Veel honger! En dat begint door te wegen. Het humeur en de sfeer zakt fel onder nul bij Joeri en hij belandt in een fikse ruzie met zijn kersverse echtgenote Sarah.

Joeri en Sarah konden eindelijk vuur maken op hun onbewoond eiland. Tot grote vreugde van die laatste die erin slaagde de vonk er letterlijk terug in te brengen. Helaas is dat niet het geval in hun prille relatie, want Joeri bereikt een ongekend leven van hangry zijn waardoor hij zelfs niet blij kan zijn met deze nieuwe ontwikkeling. Dat zorgt dan weer voor grote frustratie bij Sarah. ‘Dat was voor mij een gelukmoment’, aldus Sarah.

Nul energie

‘Je mag wel iets enthousiaster zijn’, aldus Sarah tegen haar hubbie. ‘Ik heb vuur gemaakt, dus je hebt nu toch eten.’ Sarah had echt even nood aan een glimlach en wat positivisme van Joeri, maar dat was duidelijk te veel gevraagd. ‘Ik besef dat ik kort ben’, zegt Joeri. ‘Dat is te danken aan de energie die ik nog over heb. Ik ben echt volledig veranderd. Ik weet op den duur niet meer wie ik ben.’

Wanneer Sarah vraagt of ze nog iets leuks gaan doen zoals zwemmen, krijgt ze een bitsig antwoord van Joeri en dat is voor haar de druppel. Ze heeft er even genoeg van en loopt weg. ‘Zo kan ik geen twee weken meer met jou op dit eiland zitten’, zegt ze kwaad.

‘Gestrand op Honeymoon Island’ zie je elke dinsdag om 21u30 op VTM 2.

Lees ook:

de mol aflevering 2

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '