Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Van joie de vivre tot seksuele en emotionele struggles.

YES: Flo Windey speelt de hoofdrol in een gloednieuwe fictiereeks

Dewy De Leeneer

Wat leuk! Flo Windey, de enthousiaste StuBru-presentatrice en contentcreator speelt de hoofdrol in een gloednieuwe fictiereeks voor VTM GO. De nu nog titelloze serie zal de 22-jarige, vrijgevochten studente seksuologie Nina (Flo Windey dus) volgen.

We kennen Flo Windey al als radiopresentatrice bij Studio Brussel en van haar videoreeks ‘Flowjob’. Daarnaast presenteerde ze ook het programma ‘Club Flo’ bij VTM 2, waarin ze onderwerpen binnen seksualiteit bespreekbaar maakt bij jongeren. Binnenkort zullen we de acteerskills van Flo ook kunnen ontdekken, want ze speelt de hoofdrol in een gloednieuwe fictieserie.

Seksuele en emotionele struggles

De reeks volgt het verhaal van de 22-jarige, vrijgevochten Nina (Flo Windey) die seksuologie studeert. Op haar eigen, ongedwongen manier zoekt ze haar plekje op een nieuw studentenkot. Dankzij haar joie de vivre kan ze het al snel goed vinden met haar nieuwe kotgenoten Ollie (Nathan Bouts), Kas (Pepijn Vandelanotte) en Jackie (Malique Fye), maar die lijken eerder naast elkaar dan mét elkaar te leven. Ze zitten elk in hun eigen wereld, met hun eigen seksuele en emotionele struggles. De toekomstige seksuologe Nina ziet het als haar missie om daar verandering in te brengen en een hechte groep te creëren. Maar of dat lukt?

© VTM

Flo ziet het alvast helemaal zitten: ‘Emotionele en seksuele struggles zijn zo herkenbaar in de wereld van jongeren. Helaas is het nog vaak taboe om te praten over geaardheid, intimiteit en gevoelens. Ik ben enorm trots dat ik deel uitmaak van een reeks die daar verandering in wil brengen.’

Wat de titel van de nieuwe reeks zal worden en wanneer deze op VTM GO te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt. Wij houden je sowieso op de hoogte!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '