Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Voor de hobbykoks is het een droom die uitkomt!

PREVIEW: binnenkijken in de keuken van sterrenrestaurant The Jane in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’

Dewy De Leeneer

Na de exit van Lynn Van den Broeck afgelopen maandag, strijden Hakim Chatar, Boris Devis, Wim Willaert en Linde Merckpoel nog voor de felbegeerde winnaarstitel. Het viertal wordt in de aflevering van vanavond meegenomen naar het walhalla van de sterrenzaken in België: The Jane in Antwerpen.

Er zijn ondertussen nog maar vier bekende Vlamingen over in het ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’-team. Hakim, Boris, Linde en Wim deden hun uiterste best om de driekoppige jury elke week supersmaakvolle, originele én mooie gerechtjes te serveren. Die jury is sterrenniveau gewoon, en dat bewijzen de chefs nogmaals in de aflevering van vanavond.

The Jane

Nick Bril, de fantastische chef van sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen, neemt de vier overgebleven kandidaten mee naar wat hij zelf zijn tweede thuis noemt. De kandidaten zijn onder de indruk van het prachtige interieur (mét indrukwekkende kroonluchter, wow!) van de gerestaureerde kerk, maar worden nóg gelukkiger van de compleet uitgeruste keuken waar dagelijks gerechtjes van topniveau bereid worden.

Het is de ideale plek voor een topopdracht: koken voor de jury én voor vijf extra vips, van extreme foodies tot culinaire experten. Wij hebben al stress in hun plaats!

‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ is elke maandag en woensdag te zien op GoPlay en Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '