Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

We krijgen meteen te zien hoe Ferry en Daniëlle elkaar voor het eerst ontmoeten.

Dit zijn de spannende eerste beelden van ‘Ferry’, de spin-off van ‘Undercover’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Fans van de platte uitspraken van Ferry Bouman mogen zich in de handen wrijven. Netflix dropt namelijk de officiële trailer van ‘Ferry’, de spin-off van ‘Undercover’ die je meeneemt naar de beginjaren van de beruchte drugsbaron. Eén ding is alvast duidelijk: het belooft er net zo spannend aan toe te gaan als in de serie.


Met fel geblondeerde lokken lijkt het alsof we een hele andere Ferry te zien krijgen dan we al twee seizoenen gewend zijn in ‘Undercover’. Maar schijn bedriegt, want de Brabander draait ook in zijn jongere jaren zijn hand niet om voor criminele praktijken. Het achtergrondverhaal van de drugsbaron begint in Amsterdam. Op het openingsbeeld van de langverwachte trailer zien we Ferry dan ook op een bankje zitten aan een van de pittoreske grachten in de stad. Het is 2006 en Bouman werkt voor Ralph Brink, een machtige crimineel en de mentor van Ferry. Op een dag wordt de drugsbende op brute wijze overvallen en raakt de zoon van zijn mentor ernstig gewond. Als alle aanknopingspunten naar een groep kampeerders in Brabant wijzen, wordt Ferry erop uitgestuurd om de daders te zoeken.

Geen Ferry zonder Daniëlle


Na jaren van afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geliefde Brabant, waar hij jaren eerder naar was gevlucht. De moeizame hereniging met zijn vervreemde familie en de terugkeer naar het kampeerleven dat hij had verlaten kruipen geleidelijk onder Ferry’s huid. In de spin-off krijgen we ook te zien hoe hij zijn geliefde Daniëlle toen leerde kennen. Een ontmoeting die, als we de trailer mogen geloven, Ferry’s plannen flink in de war heeft gestuurd...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Wie naast Frank Lammers en Elise Schaap nog hun opwachting zullen maken in de Netflixfilm is nog niet duidelijk. Tom Waes en collega Anna Drijver zullen zeker en vast al niet te zien zijn in de film, aangezien die zich afspeelt in de jaren voor het moment waarop de serie begint. Ook op de precieze releasedatum is het voorlopig nog even geduldig wachten. Keep you posted! 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '