Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De reeks zal in het verleden duiken van de drugsbaron.

Ferry Bouman krijgt een nieuwe ‘Undercover’-spin-off

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Fans van ‘Undercover’ krijgen dit jaar een extra vroeg cadeautje van de paasklokken. Netflix laat namelijk weten dat het met een spin-off van de reeks komt die in het verleden van drugsbaron Ferry duikt.

‘Undercover’-personage Ferry Bouman (Frank Lammers) kreeg vorig jaar al een eigen film, ‘Ferry’, en zal binnenkort ook zijn eigen serie krijgen. Netflix, Eén en productiehuis De Mensen kondigen aan dat ze aan een Vlaams-Nederlandse spin-off werken die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen in de film en in die in de reeks.

Jong blijven

In de film zagen we onder andere hoe Ferry zijn grote liefde Danielle leerde kennen en zijn eerste stapjes zette in het drugsmilieu. In ‘Ferry: De Serie’ wordt er opnieuw in Ferry’s verleden gedoken en zullen we ontdekken hoe de man een van Nederlands grootste xtc-producenten probeert te worden. ‘Samen met John, schoonbroer Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden’, staat er in de synopsis te lezen. Spannend!

‘Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven’, laat Frank Lammers in een persbericht weten. Ook Elise Schaap, die zijn grote liefde speelt, zal in de serie te zien zijn. Of ook andere vertrouwde acteurs in de spin-off zullen opduiken en wanneer de reeks dan precies gereleased zal worden, is nog niet helemaal duidelijk. Keep you posted!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '