Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kinepolis

Wij bestellen onze tickets stante pede.

Na succes van ‘Harry Potter’ organiseert Kinepolis nu ook ‘Fantastic Beasts’-marathon

Heb je geen ticket kunnen scoren voor Kinepolis’ ‘Harry Potter’-marathon van een tijdje geleden? Geen zorgen! Na de Halloweenmarathon organiseert de keten volgende maand ook een marathon rond de film ‘Fantastic Beasts’. En ook die wil je niet missen!


Is griezelen tijdens de Halloweenmarathon niks voor jou? Voor wie ’s nachts wél nog wil slapen, organiseert Kinepolis op dinsdag 13 en zaterdag 17 november de ‘Fantastic Beasts’-marathon. Beginnen doe je met ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, de eerste film in de reeks, om daarna het langverwachte vervolg ‘The Crimes of Grindelwald‘ (die op 14 november pas officieel in de zalen komt) te beleven. Kinepolis zorgt naar goede gewoonte voor enkele magische extraatjes. Klinkt als de perfecte date night met je lief of beste vriendin? Tickets scoor je hier!

‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’: het verhaal


Gellert Grindelwald, die door MACUSA werd gearresteerd, is ontsnapt en begonnen met het rekruteren van volgelingen om zijn doel te bereiken. Hij wil dat tovenaars over de wereld heersen en zich niet langer moeten verstoppen voor Dreuzels. Albus Perkamentus ziet zich genoodzaakt om in te grijpen, maar daarvoor heeft hij de hulp nodig van zijn voormalige student en de persoon die Grindelwald eerder wist te stoppen: Newt Scamander.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '