Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© sbs6

Familie Meiland stopt met hun B&B en keert terug naar Nederland

Het is een sombere dag voor fans van Martien Meiland. De familie heeft namelijk besloten om te stoppen met hun B&B en terug te keren naar Nederland. De opnames voor het derde seizoen gaan gelukkig wel nog door zoals gepland.


Twee dagen geleden kondigde Martien Meiland op zijn Instagram aan dat het exact een jaar geleden was dat ze aankwamen in hun chateau. ‘Wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar. Wij willen alle fans bedanken voor de vele enthousiaste en lieve berichten’, klonk het op zijn account. Toch heeft Martien nu iets minder goed nieuws voor al zijn volgers. Amper twaalf maanden na hun intrek hebben ze besloten om te stoppen met hun B&B en terug te keren naar Nederland.

Al komt het nieuws niet helemaal als een verrassing. Eind vorig jaar liet hij namelijk al vallen dat hij het niet zag zitten om nog twee jaar in Frankrijk te wonen en te werken. De opnames voor het derde seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan gelukkig wel nog door zoals voorzien en ook gasten die er gereserveerd hebben kunnen er nog terecht. De zaak was namelijk al volgeboekt tot 2023.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '