Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ik was zeker niet ongelukkig bij "Familie", de goesting in nieuwe dingen werd gewoon te groot.'

‘Familie’-actrice Jasmijn Van Hoof neemt na 9 jaar afscheid van haar personage

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Jasmijn Van Hoof (30) vertolkte negen jaar lang de rol van Stefanie Coppens in ‘Familie’. De actrice verlaat binnenkort de serie en nam op haar laatste draaidag afscheid van haar personage en haar collega’s.


‘Familie’-personage Stefanie Coppens maakte heel wat mee in de VTM-soap, waaronder tal van ontvoeringen. Volgens Dag Allemaal heeft Jasmijn Van Hoof, die negen jaar lang in de huid kroop van Stefanie, afscheid genomen van haar personage. De actrice is nog even te zien in ‘Familie’, maar de opnames zitten er voor Jasmijn wel op. Tv-papa Roel Vanderstukken gaf haar op haar laatste draaidag een boeket bloemen als afscheid.

Nieuwe dingen


De beslissing om ‘Familie’ te verlaten kwam er tijdens de coronacrisis. ‘Ik miste de set, maar naar het einde toe daalde er een rust over me. En voelde ik de impuls om iets te veranderen. Ik was zeker niet ongelukkig bij “Familie”, de goesting in nieuwe dingen werd gewoon te groot.‘ Zo gaat ze bijvoorbeeld een baristacursus volgen.

Het nieuws bevestigde de actrice ook zelf op Instagram. Ze deelde onderstaande fotoreeks en schreef er uitgebreid tekstje bij. ‘Ik mag het nieuws eindelijk met jullie delen: na 9 fantastische jaren neem ik binnenkort afscheid van mijn Familie-personage Stefanie Coppens. Mijn hart loopt over van liefde — het was me een eer en een genoegen om jarenlang in de huid te mogen kruipen van deze zalige, stoere madam.’ In de post bedankt ze onder andere ook haar ex-collega’s en de fans. 

Hoe Jasmijns personage Stefanie de serie zal verlaten, is nog niet duidelijk. Zou de plotse terugkeer van Simon er iets mee te maken hebben? Of wordt het een positiever verhaal? Hoe dan ook, ‘Familie’ kennende zal dat vertrek niet onopgemerkt voorbijgaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Jasmijn Van Hoof (@jasmijn.vanhoof)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '