Home Lifestyle Telenovelle ‘Lisa’ met Tinne Oltmans krijgt een tweede seizoen

Telenovelle ‘Lisa’ met Tinne Oltmans krijgt een tweede seizoen

Dat is een primeur in ons land.

tweede seizoen lisa
© VTM

Momenteel wordt telenovelle ‘Lisa’ uitgezonden op VTM. Het eerste seizoen is nog niet op z’n einde gelopen, en er is nu al goed nieuws voor fans van de VTM-reeks. Het is de eerste telenovelle die een tweede seizoen krijgt, dat meldt HLN.

In het eerste seizoen ontmoeten we de verlegen Lisa die droomt van een carrière als creative bij een hip marketingbureau in haar buurt en een crush heeft op Jonas, de zoon van de bazen van dat marketingbureau. Ben jij nog niet begonnen aan het eerste seizoen? No worries, je kan de eerste 98 afleveringen via VTM Go opnieuw bekijken.

Wie wel helemaal mee is met de telenovelle ‘Lisa’ en maar niet genoeg krijgt van de serie en hoofdrolspeelster Tinne Oltmans, kan z’n dag goed beginnen. Het eerste seizoen is nog niet afgelopen, en er is nu al een vervolg aangekondigd. Dat is een primeur in ons land, want soortgelijke concepten zoals ‘Ella’, ‘Sara’ en ‘LouisLouise’ staan erom bekend te eindigen wanneer het verhaal eindigt.

Afgerond verhaal

‘Onze kijkers hebben Lisa omarmd. Daarom komt er weldra een tweede seizoen vol liefdesavonturen’, aldus VTM-channelmanager Maarten Janssen aan HLN. In het tweede seizoen van ‘Lisa’ krijgen we volgens de krant opnieuw een afgerond verhaal en blijft het z’n concept van telenovelle behouden.

De hoofdacteurs kruipen opnieuw in de huid van hun originele personages, daarnaast wordt de cast aangevuld met nieuw talent. Liefde staat ook weer centraal. Het tweede seizoen van ‘Lisa’ zou na de zomervakantie al uit de startblokken schieten.

Lees ook: