Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Een lichtpuntje te midden van alle miserie.

LOVE IS IN THE AIR: romantisch (?) huwelijksaanzoek in ‘Familie’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Er is de laatste weken heel wat miserie in ‘Familie’. Gelukkig konden we in de aflevering van gisterenavond ook wat romantiek bespeuren, want er vond een uniek huwelijksaanzoek plaats!

Mieke (Caroline Maes) is nog steeds spoorloos – al weten wij als kijker ondertussen gelukkig al wat meer – Jelle (Maarten Cop) en Jamila (Jools Jatta Janssens) hebben ruzie, Zjef (Jan Van den Bosch) is opnieuw kwaad op Niko (Jo Hens) en Raven (Aaron Blommaert) zit nog steeds aan de drugs. Het zijn maar enkele verhaallijnen die voor de nodige commotie zorgen in onze favoriete soap. Gelukkig voor de romantische zieltjes onder ons zagen we gisteren in ‘Familie’ ook dat liefde nog niet dood is!

Zie hier hoe Caroline Maes opnieuw op ons schermpje verscheen: OMG: Mieke duikt op mysterieuze wijze terug op in ‘Familie’

Voorwaarden

Er vond een huwelijksaanzoek plaats en wij gilden volmondig ja vanuit onze luie zetel. Mathias (Peter Bulckaen) vroeg namelijk Vanessa (Karen Damen) eindelijk ten huwelijk! De manier waarop was een beetje stuntelig, maar wel typisch voor het toffe koppel. Mathias stak de ring in de servet van Vanessa waardoor die plots na het voorgerecht op haar bord terechtkwam. Ze viel volledig uit de lucht, maar kon haar blijdschap uiteraard niet verbergen.

‘Ik wilde er een speciaal moment van maken’, zei Mathias. Al was het volgens ons wel echt letterlijk tussen de soep en de patatten. ‘Zo rap laat ik mijn kop niet zot maken’, antwoordde Vanessa plagerig op de grote vraag. Ze heeft namelijk twee voorwaarden: hij moet de joint venture met Wolff en Bos een kans geven én ze wil trouwen in hun kledij.

Wij kijken nu al uit naar dit trouwfeest! ‘Familie’ zie je elke weekdag om 20u op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '