Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play 4 / Columbia Pictures / VTM

Ook voor de fans van Scandinavische krimi's is er kijkvoer!

‘Fame’, ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ en 8 andere kijktips waarmee je het deze week extra gezellig maakt

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Een nieuwe week, een nieuw tv-gids vol kijkvoer! Met welke titels kruip jij deze week gezellig in de zetel? Wij zetten alvast deze tien films en series op ons kijklijstje.

Uncle Martin

De Vlaamse journalist Martin Heylen ontdekt tot zijn grote verbazing dat hij familie heeft in Amerika. Hij stapt het vliegtuig op richting Michigan om zijn Amerikaanse familieleden voor het eerst te ontmoeten, en daar komen heel wat emoties bij kijken.

Vanaf 27 september elke dinsdag om 20u35 op Eén. 

Uncle Martin
© Eén

Fame

Deze klassieker volgt enkele jongeren die studeren aan de prestigieuze School of Performing Arts in New York. Ze hebben elk een eigen talent, maar wel hetzelfde doel voor ogen: een ster worden. Verwacht je aan een filmavondje vol dans, muziek, vriendschap, liefde, maar ook verdriet.

Donderdag 29 september om 20u30 op Play5. 

Fame
© Metro-Goldwyn-Mayer

Anna

De Russische Anna Poliatova maakt een carrièreswitch nadat ze wordt opgemerkt door een modellenscout. Ze groeit in no time uit tot een populair internationaal model, maar wat niemand weet, is dat ze een dubbelleven leidt. Anna is namelijk een van de meest gevreesde geheim agenten ter wereld.

Donderdag 29 september om 20u35 op VTM2.

Anna
© EuropaCorp

The Voice van Vlaanderen

‘The Voice van Vlaanderen’ is terug en daarbij maken twee nieuwe coaches hun intrede. Bazart-frontman Mathieu Terryn en Jan Paternoster van Black Box Revelation zetelen naast Koen Wauters en Natalia in de bekende draaistoelen. Ze hebben alle vier hetzelfde doel: een nieuw zangtalent ontdekken dat de show kan winnen.

Vanaf 30 september elke vrijdag om 20u35 en zondag om 19u55 op VTM.  

the voice
© VTM

Billie vs Benjamin

De hilarische Streamz-reeks ‘Billie vs Benjamin’ komt naar VTM! Billie wordt omschreven als een linkse trut, Benjamin als een rechtse zak. De twee twintigers lijken aanvankelijk een match made in heaven te zijn, maar hun verschillen zijn toch iets groter dan verwacht. Naast hoofdrolspeelsters Charlotte Timmers (Billie) en Ward Kerremans (Benjamin) duiken ook Joke Emmers en Jeroen Perceval op in de reeks.

Vanaf 30 september elke vrijdag om 21u50 op VTM. 

Billie vs Benjamin
© VTM

Just Go With It

Plastisch chirurg Danny (Adam Sandler) heeft last van bindingsangst en vertelt daarom keer op keer aan zijn dates dat hij een vrouw en kinderen heeft. Wanneer zijn nieuwe vlam vermoedt dat hij liegt, overtuigt hij zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston) om zijn vrouw te spelen.

Vrijdag 30 september om 20u35 op VTM3. 

Just Go With It
© Columbia Pictures

Extreme Makeover Vlaanderen

Het is zover! James Cooke brengt het populaire Amerikaanse format naar Vlaanderen. Hij helpt gezinnen om hun huis een nodige make-over te geven, en doet dat met behulp van hun vrienden en familie. In de eerste aflevering gaat hij langs bij Inge en Noah uit Ieper om hun stekje een serieuze upgrade te geven.

Vanaf 1 oktober elke zaterdag om 20u15 op Play4. 

Extreme Makeover Vlaanderen
© Play4

Goed Geplant

Eentje voor wie de zomer nu al mist. Tuinontwerpers Eef Coolen en Niel Sannen nemen het tegen elkaar op en gaan langs bij acht Vlaamse tuineigenaars om hun tuin in een nieuw jasje te steken. Met een bepaald budget in het achterhoofd ontwerpen ze elk een nieuwe tuin. Het is uiteindelijk de eigenaar zelf die bepaalt wie van hen met het beste ontwerp op de proppen komt. De winnaar mag het tuinontwerp tot leven brengen, de verliezer moet de handen uit de mouwen steken en daarbij helpen.

Vanaf 1 oktober elke zaterdag om 18u20 op VTM. 

Goed Geplant
© VTM

Trom

Wie houdt van Scandinavische krimi’s wil deze op het kijklijstje zetten. Nadat hij een verontrustend bericht krijgt van milieuactiviste Sonja, reist journalist Hannis Martinsson naar de Faeröer-eilanden om haar op te sporen. Tijdens een lokale walvisjacht wordt het lichaam van de jonge vrouw gevonden, waarna Hannis op eigen houtje een onderzoek start.

Vanaf 1 oktober om 20u40 op Canvas. 

Trom
© NENT Group

Avengers: Infinity War

Ook de Marvel-fans komen deze week aan hun trekken. In ‘Avengers: Infinity War’ slaan de Avengers opnieuw de handen in elkaar, dit keer om de machtige Thanos te verslaan. De superschurk probeert namelijk alle Infinity-stenen te bemachtigen zodat hij een einde kan maken aan het universum.

Zaterdag 1 oktober om 20u25 op VTM2. 

Avengers
© Marvel

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '