https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © netflix

In de teaser zien we dat Chris Hemsworth opnieuw van de partij is.

Populaire Netflixfilm ‘Extraction’ krijgt binnenkort een vervolg

Herlinde Matthys

De meest bekeken Netflix Original is nog steeds ‘Extraction‘ met 99 miljoen views, al zullen dat er ondertussen al een pak meer zijn. De streamingdienst is niet ongevoelig voor dit succes en kondigt daarom een vervolg aan op de populaire prent.


Als jij niet een van die 99 miljoen views bent, dan lees je best niet verder, want: spoiler alert! ‘Extraction‘ staat sinds 24 april 2020 op Netflix en was onmiddellijk een gigantisch succes. Dat Chris Hemsworth de hoofdrol speelt, zit daar hoogstwaarschijnlijk voor iets tussen. De actiefilm vertelt het verhaal van Tyler Rake die ingehuurd wordt door een bekende maffiabaas om zijn ontvoerde zoontje Ovi (Rudhraksh Jaiswal) terug in veiligheid te brengen. Deze reddingsmissie verloopt uiteraard niet zonder slag of stoot. Het wordt een wilde achtervolging op leven en dood.

‘Extraction 2’


Er gingen al geruchten de ronde dat de film een vervolg zou krijgen. ‘We weten alleen niet of we voor- of achteruit in de tijd zullen gaan’, aldus schrijver Joe Russo in Deadline. Het blijft niet bij geruchten, want Netflix kondigt officieel aan dat ‘Extraction 2‘ er binnenkort aan komt! We krijgen zelfs al onmiddellijk een teaser voorgeschoteld. Daarin wordt duidelijk dat Tyler die op het einde van de eerste film werd neergeschoten, toch niet dood is!

In het filmpje zien we nog eens een van de laatste scènes uit de eerste film, handig voor wie dit al een beetje vergeten is, waarin Tyler van de brug in het water valt. Maar, en dit is nieuw, plots horen we de stem van Ovi. ‘Je verdrinkt niet door in de rivier te vallen’, zegt de jongen. ‘Maar door ondergedompeld te blijven.’ Waarna Tyler plots opnieuw ademt. De video eindigt met de alleszeggende hashtag #rakelives. En daar zijn wij niet rouwig om!

Tweede deel


We hadden al zo’n vermoeden dat de actieheld nog leefde. Want op het einde van ‘Extraction’ duikt een figuur aan het zwembad bij Ovi op die verdacht veel lijkt op Tyler. ‘Wat verloren lijkt, kan alsnog gewonnen worden’, luidt de omschrijving van dit tweede deel. Joe en Anthony Russo, de regisseurs van ‘Avengers: Endgame‘, staan opnieuw in voor de productie. Dat betekent dat we weer op het puntje van onze stoel/zetel zullen zitten. Wanneer het vervolg uitkomt, is voorlopig nog niet bekend. Maar binnenkort wil volgens ons toch zeggen nog dit najaar of begin volgend jaar. Fingers crossed!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content