Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Het gaat over teenhaar, pranks en de karakterkop van Gert.

Deze extra beelden uit de vorige aflevering van ‘De Verhulstjes’ heb je nog tegoed

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Krijg je net als ons niet genoeg van ‘De Verhulstjes’? VIER snapt dat en geeft ons daarom elke week enkele beelden die de vorige aflevering niet haalden. Dit keer gaat het over teenhaar, pranks en de karakterkop van Gert. Enjoy!


De Meilandjes wie? De Nederlandse familie is bij ons wat op de achtergrond verdwenen sinds we elke donderdagavond kunnen genieten van De Verhulstjes in het gelijknamige realityprogramma op VIER. Om het wachten op de volgende aflevering – nog vijf keer slapen – een beetje draaglijker te maken, toont de zender ons elke week een aantal scènes die we in de vorige aflevering moesten missen.

Vals eitje en lange tenen


Dit keer gaat het uitgebreid over Viktors voeten en vooral tenen. Hij is fan van zijn linkervoet, maar niet zozeer van zijn rechtervoet omdat zijn ene teen langer is dan zijn grote teen. De nieuwe chouchou van Vlaanderen licht ook een klein tipje van de sluier op over zijn beautyroutine. Zo scheert hij zijn teenhaar af omdat hij dat toch wat properder vindt in de zomer als hij slippers draagt. Als hij zijn papa Gert confronteert met die uitspraak hoort die laatste het donderen in Keulen.

Verder heeft de familie Verhulst het aan de ontbijttafel – hoe gezellig ziet dat er trouwens niet uit – over pranks in het verleden. Zo probeerden Viktor en Marie papalief te foppen door hem een vals eitje te serveren. Ze lieten de inhoud ervan weglopen en plaatsten het omgekeerd in het eierdopje. Maar Gert had deze snode streek al lang door en kon het dan ook niet laten zijn kinderen op hun beurt wat te plagen.

Plastic pop


Tot slot zien we hoe Viktor Gert naar huis brengt na zijn ooglidcorrectie. Gert is tevreden met het resultaat, al focust hij nu te veel op de wallen ónder zijn ogen. Tot grote frustratie van Viktor. ‘Je moet niet zo’n plastic pop worden hé’, aldus Viktor. ‘Dat laat ik niet toe. Ouder worden hoort bij het leven en je mag als man wel wat karakter in je gezicht hebben.’ En hiermee scoort Viktor opnieuw punten bij ons!


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '