Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Dat belooft!

PREVIEW: nieuwkomers geven toe dat ze nooit (!) quizzen in ‘Even Goeie Vrienden’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In ‘Even Goeie Vrienden’ nemen Martine Jonckheere en Bert Haelvoet het vanavond op tegen nieuwkomers Kelly Pfaff en Jeroen Verdick. Hun zwakte: ze quizzen nooit. Oeps!

Jens peilt meteen naar de sterktes van nieuwkomers Kelly Pfaff en komiek Jeroen Verdick in ‘Even Goeie Vrienden’. Helaas moeten ze allebei (!) toegeven dat ze nooit quizzen! Dat belooft. ‘Topteam’, lacht de presentator. Terwijl Jeroen er toch nog vertrouwen in heeft. Het wordt er niet beter op, want vervolgens vertelt Jeroen dat hij niks van muziek kent. Gelukkig is dat bij Kelly wel nog oké. Er is dus nog hoop!

Céline Dion

Jens die voor ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ samenwerkte met Jeroen, spreekt zijn collega tegen. ‘Ik heb vaak met jou in de auto gezeten en jij bent toch superbekend met het oeuvre van Céline Dion’, aldus Jens. Jeroen geeft dit maar al te graag toe: ‘Je kan nooit kwaad doen met een Céline Dioneke. Als dat erin komt, heb ik het sowieso juist!’

Het is niet opzettelijk gedaan, maar er komt wel een muziekvraag in de quiz! De kandidaten moeten de laatste tonen van drie bekende hits raden. Wie moeite heeft met de outro’s kan de hulp inroepen van Vlaanderens populairste glazenwasser Timothy Tancré die tips geeft met zijn raamkunst.

‘Even Goeie Vrienden’ zie je van maandag tot donderdag om 21u55 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '