Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Een kandidate raakt gewond door een piranha!

PREVIEW: het loopt even helemaal mis in ‘Alex Agnew’s Fear Factor’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kan morgen, dinsdag 22 november, naar de tweede aflevering kijken van ‘Alex Agnew’s Fear Factor’. In een preview zien we dat het even helemaal misloopt en een kandidate raakt gewond door een piranha.

Een nieuwe week betekent een nieuwe aflevering van ‘Alex Agnew’s Fear Factor’! Opnieuw zullen vier duo’s drie zenuwslopende uitdagingen zo goed én zo snel mogelijk moeten volbrengen, want slechts een stel krijgt een plekje in de finale en maakt dus kans op maar liefst 30.000 euro. In een preview zien we alvast dat het de kandidaten bloed, zweet en tranen kost. En dat mag je letterlijk nemen!

Scherpe tandjes

In een van de proeven, genaamd Piranha Colada moeten de koppels terwijl ze aan elkaar vastzitten met handboeien appels uit een bak water halen waarin de sleutels zitten om zichzelf los te maken. Er zit natuurlijk een addertje onder het gras of beter gezegd visje in het water. De bak water is namelijk gevuld met piranha’s!

Het is geen geheim dat die visjes scherpe tandjes hebben en dus al eens graag bijten. Dat mocht Sarah (34) aan den lijve ondervinden. Ze werd gebeten door een exemplaar en voelt haar lip helemaal opzwellen. ‘Ik heb een dikke lip’, aldus de deelneemster. Gelukkig geven de beestjes geen gif af als ze aanvallen, dus het enige wat ze kan doen is tien minuten ijs houden op de wonde. En ze heeft uiteraard een stoer verhaal om te vertellen op café!

Alex Agnew’s Fear Factor’ zie je elke dinsdag om 21u00 op Play4 en GoPlay. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '