Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Team Emma of Emile: wat denken jullie?

PREVIEW: Emma breekt het hart van Emile in de keuken in ‘Blind Getrouwd’

Dewy De Leeneer

Het ‘Blind Getrouwd’-experiment loopt stilaan op zijn einde en de laatste week samenwonen is ingezet. Dat betekent dat de koppels op het punt staan een allesbeslissende keuze te maken: getrouwd blijven, of toch apart door het leven gaan. Voor die belangrijke dag aanbreekt, kruipen Emile en Emma nog een keertje achter de kookpotten. Op het menu? Spaghetti en een heartbreak.

Het ‘Blind Getrouwd’-avontuur loopt stilaan op zijn einde. Binnen enkele dagen wordt dé hamvraag aan de koppels gesteld: willen ze getrouwd blijven of niet? Maar nog voor het zover is, breekt het hart van Emile al.

Not done

Dat in de keuken, wanneer Emma zonder erbij na te denken de spaghetti breekt alvorens ‘m in de kookpot te gooien. Emile weet niet wat hij ziet. ‘Mijn hart brak op het moment dat die spaghetti brak’, lacht hij. ‘Als ik één moment moet kiezen uit de afgelopen zes weken, was dat toch wel echt het lastigste voor mij.’ Maar Emma ziet niet waar het probleem ligt. ‘Is dat echt not done?’, vraagt ze zelfs nog. Maar Emile is vastberaden: spaghetti breken, dat doe je niet.

Gelukkig wordt er wél wat afgelachen tussen de twee. Of Emile nog van de heartbreak kan recupereren, ontdek je vanavond om 20u35 in ‘Blind Getrouwd’ bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '