Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix & getty

Echte little monsters hadden het natuurlijk onmiddellijk door.

Makers van ‘Emily in Paris’ verstopten Lady Gaga-verwijzing in Netflixserie

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Onze nieuwste Netflixverslaving? ‘Emily in Paris’! Wat je misschien heb gemist tijdens het bingewatchen van de serie is dat de makers in een scène naar Lady Gaga verwezen.


Keek jij de tien afleveringen van ‘Emily in Paris‘ ook in één ruk uit? We feel you! Wat je misschien wel over het hoofd zag, of misschien gewoon niet doorhad, was dat er in een bepaalde scène een grote verwijzing zat naar niemand minder dan Lady Gaga!

Wanneer Mindy op stap is met Emily en haar vriendinnen uit Shangai, schreeuwen die laatsten allemaal tegelijk een zinnetje tijdens het proosten. Terwijl de meesten onder ons niet goed begrepen wat ze hiermee bedoelden, hadden echte little monsters dit natuurlijk wél onmiddellijk door.

Party motto


Plane! Club! Another club! Another club! Bus! Another club! No sleep! ‘ Dit is de kreet waar het om gaat. Terwijl wij dachten dat Li en de andere vrouwen dit gewoon uit hun nek kletsten na hun zoveelste glas champagne, zit er eigenlijk meer achter deze quote.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lady Gaga, de bedenker van dit gezegde, sprak deze woorden voor het eerst uit in een interview met Fuse. Ze had het over hoe ze moest vechten om het te maken als zangeres terwijl niemand in haar geloofde en dat het haar bloed, zweet en tranen kostte. Mindy en co gaven er hun eigen draai aan en gebruiken het als party motto. Een toevallige verwijzing of is een van de schrijvers gewoon echt fan van miss Gaga?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '