Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

En dat is niet het enige goede nieuws...

Kerstcadeautje van Netflix: nieuwe kortverhalen van ‘Élite’

Annelies Hart

Wat krijg je als je ‘Gossip Girl’ neemt en er wat moorden aan toevoegt? Juist: ‘Élite’. Het Spaanse tienerdrama weet Netflixkijkers al vier seizoenen lang in de ban te houden. Net voor de release van het vierde seizoen, in juni dit jaar, werden ook vier kortverhalen uitgebracht. En dat zijn de makers opnieuw van plan in de aanloop naar seizoen vijf.

Net voor we op 18 juni het nieuwe seizoen van ‘Élite’ voorgeschoteld kregen, verschenen er vier kortverhalen. In deze vier miniseries werden de verhalen van onder anderen Guzmán, Samuel, Carla, Nadia en Omar verder uitgewerkt. Zo bleef iedereen op de hoogte van de liefdeslevens en bijhorende intriges van de schoolvrienden.

Hoewel er nog geen releasedatum gepland staat voor het vijfde seizoen, kunnen we er wel van uitgaan dat het eraan zit te komen. Op Instagram werd namelijk bekendgemaakt dat er nieuwe kortverhalen klaarstaan om de fans klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. De drie miniseries zullen tussen 15 en 23 december op Netflix verschijnen. Maak je klaar om in te zoomen op de levens van Caye, Samuel, Omar en Patrick, en dat in volle kerstsfeer!

Seizoen 5 kunnen we dus waarschijnlijk in het voorjaar van 2022 verwachten, maar dat is niet het enige goede nieuws. Netflix bevestigt namelijk dat de bende onstuimige tieners van de Las Encinas terugkomen voor een zesde seizoen. Ideaal voor als je maar geen genoeg kan krijgen van driehoeksverhoudingen, moorden, onvoorwaardelijke vriendschappen en veel drama!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '