Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

ZIEN: de eerste überschattige trailer van ‘Lady and the Tramp’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Disney maakt ons vandaag wel héél gelukkig, want nadat ze aankondigden dat Hillary Duff terugkeert als Lizzie McGuire, zetten ze ook de eerste officiële trailer van ‘Lady and the Tramp’ online. En die is zoals we hem verwachtten: schattig en o zo hartverwarmend!


Disney zette de trailer online nadat ze aankondigden welke series en films op de nieuwe streamingdienst Disney+ te zien zullen zijn. Ook ‘Lady and the Tramp’ krijgt dus een plaatsje tussen de andere Disney- en Pixarfilms. Wat we uit de trailer kunnen afleiden? Dat we niet kunnen wachten om de volledige live-actionremake te zien!

Eerder maakten we al kennis met de hondjes die Lady, the Tramp en hun vrienden vertolken, maar nu krijgen we dus ook al een kleine sneak peek van hun acteerwerk. En geloof het of niet, maar de live-actionremake van de film ziet er verbazingwekkend echt uit. Wij zijn nu al verliefd op Lady! Wist je trouwens dat de originele versie van de film al 64 jaar oud is?

‘Lady and the Tramp’ zal vanaf 12 november te zien zijn op Disney+. Wanneer de streamingdienst in ons land gelanceerd wordt, is nog een raadsel.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '