https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © vtm

Het iconische datingprogramma is vanaf morgenavond terug te zien op VTM.

Dit zijn de allereerste kandidaten van het gloednieuwe ‘Blind Date’

Herlinde Matthys

Het leukste datingprogramma aller tijden is terug! Vanaf morgen zoeken knappe singles de liefde van hun leven in ‘Blind Date’. Dit zijn de kandidaten uit de allereerste aflevering.


Buffalo’s, crop tops en trainingsbroeken uit de jaren 90 zijn volledig terug, al is niet iedereen daar heel tevreden mee. Over de comeback van het iconische datingprogramma ‘Blind Date’ daarentegen zijn we wel laaiend enthousiast! De opzet van de show blijft hetzelfde – never change a winning team -, al werden er wel enkele toffe nieuwigheden aan toegevoegd.

Hart veroveren


Zo is er nog steeds een ‘jager’ die aan de ene kant van de legendarische schuifwand zit en zijn er drie ‘prooien’ waartussen hij of zij mag kiezen. Het grote verschil met het Ingeborg-tijdperk is dat de ‘prooien’ ook soms mogen kiezen uit twee ‘jagers’. Zo gaan in de eerste aflevering de 24-jarige logopediste Laura uit Antwerpen en de 26-jarige leerkracht Lichamelijke Opvoeding Lotte uit Kessel-Lo de strijd aan met elkaar, want de drie mannen sturen een van hen naar huis.

De twee dames halen alles uit de kast, inclusief hun speciale talenten, om het hart van tuinman Jens, entertainer Sebastiaan en jeugdwerker Brecht te proberen veroveren. Na de eerste ronde, waarin de mannen vragen mogen stellen aan hen, valt er eentje onverbiddelijk af.

‘Grey’s Anatomy’


Met de andere ‘jager’ in de eerste aflevering gaat het programma de ‘Grey’s Anatomy’-toer op, want de 25-jarige Mattijs is huisarts. Hij valt op natuurlijke schoonheden en mag kiezen tussen psychiatrisch verpleegkundige Gioia, Angelita die haar eigen naaiatelier heeft en pedagogisch medewerker Enya. Dat doet hij op basis van een aantal plezante rondes.

In ‘Eerst even snuffelen’ mag hij vragen afvuren op de dames, in ‘Wat zegt Google?’ geven de zoekmachine en sociale media informatie vrij over de ‘prooien’ en in ‘Een gewaarschuwd man’ verklappen familie en vrienden van de ‘prooien’ inside informatie aan Mattijs.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content