Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het nieuwe seizoen gaat volgende week van start bij VTM.

ZIEN: dit zijn de eerste beelden uit het nieuwe seizoen van ‘Familie’

Voor ‘Familie’-fans kan het aftellen eindelijk beginnen. Na de zomerbreak is het wachten namelijk bijna voorbij. Volgende week gaat het nieuwe seizoen van start op VTM en daarom heeft de zender alvast de eerste beelden vrijgeven. Can’t wait!


De laatste aflevering van ‘Familie’ was er eentje om u tegen te zeggen. Korte samenvatting? Marie werd door Mathias van een rots geduwd, Stefanie werd ontvoerd door haar huisgenoot Elias en Guido confronteerde Emma met het feit dat ze zonder waarschuwing met hun kinderen naar het buitenland trok. Veel stof tot nadenken dus, maar gelukkig krijgen we vanaf volgende week een antwoord op al onze vragen.

Maandag gaat het nieuwe seizoen van start op VTM en daarom hebben ze bij de zender nu al de eerste beelden vrijgegeven. Hier krijgen we eerst en vooral een razende Lars te zien. Ondanks het feit dat Mathias Marie wilde tegenhouden, krijgt hij van Lars een aantal verwijten naar zijn hoofd geslingerd. Ook het lot van Stefanie is voorlopig nog onduidelijk. Zal ze de ontvoering overleven of krijgt de seizoensfinale nog een tweede slachtoffer? In de eerste beelden zien we alvast hoe de brandweer een kist naar buiten draagt…

Voor Benny, de vader van Stefanie, worden het dus nog spannende dagen. Naast zijn dochter moet hij zich namelijk ook zorgen maken over zijn vader. In een glimp zien we namelijk hoe Jenny een poster van een vermiste Alfons omhoog hangt. Last but not least hebben we nog de confrontatie tussen Emma en Guido. Zij krijgt van hem alvast de volle lading in de preview.


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '