Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

Draak Mushu en krekel Cri-Kee krijgen we helaas nog niet te zien.

NU CHECKEN: dit zijn de eerste beelden van de live-actionremake van ‘Mulan’

De Disneyfilms volgen elkaar razendsnel op. Zo is ‘The Lion King’ nog niet eens in de zalen verschenen of ze hebben bij de studio alweer iets nieuws voor ons in petto. Disney heeft namelijk net de eerste beelden van de live-actionremake van ‘Mulan’ vrijgegeven, en ook die zijn opnieuw magisch.


Bij Disney weten ze wat te doen. Ze produceren namelijk de ene live-actionremake na de andere. In 2018 zijn ze begonnen met de productie van ‘Mulan’, en daar krijgen we nu al een sneak peek van. Gisteren heeft de studio namelijk voor het eerst een teaser van de film vrijgegeven op YouTube.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Daarin zien we actrice Liu Yifei in de rol van Mulan. Zij werd uit meer dan duizend kandidaten gekozen, en uit de eerste beelden blijkt alvast dat zij een uitstekende keuze is. Van de andere personages krijgen we voorlopig nog niet veel te zien, maar de overige rollen zouden weggelegd zijn voor Jet Li (de keizer), Jason Scott Lee (slechterik Bori Khan) en Yoson An (crush van Mulan).

‘Mulan’ komt in 2020 in de bioscoop.

Nog meer filmnieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '