Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© één

Binnenkort komt er een extra aflevering aan waarin de reisgenoten terugkijken op de mooiste momenten van hun avontuur.

ZIEN: de ‘Down the road’-vrienden blikken terug op het hilarische sausincident van Peter

We hebben er om welbekende redenen even op moeten wachten, maar er komt nu eindelijk een reünie-aflevering van ‘Down the road’ aan. Op zondag 14 juni kijken Jaimie, Brenda, Peter, Sophie, Stijn en Gitte terug op het grootste avontuur van hun leven. Uiteraard komt Peters smosserige sausincident ook aan bod.


De ‘Down the road 3’-reis liep bijna op zijn einde toen Peter, de meest hygiënische en georganiseerde reisgenoot, in Marokko voor het (volgens begeleidster Saar toch) grappigste moment van het seizoen zorgde. Bij een typisch Marokkaans diner weigerde Peter aanvankelijk met zijn handen te eten, maar zijn handen wassen in saus was geen probleem. Het incident zorgde voor grote hilariteit bij Dieter en de rest van de groep.

Maanden later lacht iedereen nog altijd hartelijk om het moment. Alleen Gitte, die destijds ook al niet te vinden was voor eten zonder bestek, vindt smossen maar niks. Behalve met haar lief Gert... Wat hebben wij die heerlijke eerlijkheid gemist!

In de special krijgen we onder andere te horen hoe het ondertussen gaat tussen tortelduifjes Jaimie en Sophie. Brenda heeft het over haar droom om zelfstandig te gaan wonen en Stijn overweegt een carrière als liefdescoach. Eén zendt de extra aflevering uit op 14 juni om 20u15.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '