Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En die laat zien hoe Aurora in het huwelijksbootje wil stappen.

ZIEN: Disney lost volledige (!) trailer van ‘Maleficent 2’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Disney verraste de fans van ‘Maleficent’ gisteren met de volledige trailer van de vervolgfilm ‘Maleficent: Mistress of Evil’. Een dikke maand geleden zetten ze al een teaser online, maar nu besloten onze favoriete filmmakers om een stapje verder te gaan en de trailer meteen op YouTube te zetten.


Het is niet de gewoonte van Disney om meteen een volledige trailer online te zetten, maar gisteren deden ze het dan toch, en dat voor het vervolg van de film ‘Maleficent’, die in 2014 in de bioscopen verscheen.

Vijf jaar na de eerste film krijgt Angelina Jolie in ‘Maleficent: Mistress of Evil‘ opnieuw de hoofdrol. Niet alleen Jolie, maar ook Michelle Pfeiffer (als koningin Ingrith) en Elle Fanning (als prinses Aurora) zijn te zien in het vervolg van de hervertelling van ‘Doornroosje’. Eerder bevestigde Ed Skrein, die Daario Naharis speelde in ‘Game of Thrones’, zijn rol als schurk in de film.

Uit de nieuwe trailer kunnen we afleiden dat Maleficent en Aurora samen de uitdaging aangaan om de magische wezens van het bos te helpen, maar al snel stuiten de twee op een nieuw probleem. Aurora wil in het huwelijksbootje stappen met een prins, en dat vindt Maleficent niet zo’n goed idee, met alle gevolgen van dien.

‘Maleficent: Mistress of Evil’ speelt vanaf 18 oktober in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '