Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Walt Disney Enterprises

Helaas is Macaulay Culkin, die Kevin speelde in de originele 'Home Alone'-film, niet van de partij.

Disney+ lanceert trailer voor ‘Home Alone’-remake

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na een trailer voor de nieuwe ‘Scream’-film, is er ook een trailer voor de nieuwe ‘Home Alone’-film. Daarin is Macauley Culkin helaas niet te zien, maar een ander origineel gezicht wel!

Disney+ komt met een remake van ‘Home Alone’ die de titel ‘Home Sweet Home Alone’ kreeg. De streamingdienst loste een officiële trailer waarin we kennismaken met de nieuwe personages. Maar we zien ook een oude bekende! Devin Ratray duikt terug op als Buzz McCallister, de oudere broer van Kevin die nu politieagent is.

Geen Macaulay Culkin

Helaas is Macaulay Culkin, die Kevin speelde, niet van de partij. Dat bevestigde de 41-jarige acteur zelf via Twitter. ‘Hey allemaal. Even een heads-up aangezien ik deze vraag veel krijg vandaag: ik zit niet in de nieuwe “Home Alone”-reboot. Ik wens echter alle betrokkenen veel geluk’, klinkt het.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Home Sweet Home Alone’ zit dus boordevol nieuwe gezichten, waaronder de jonge ‘Jojo Rabbit’-acteur Archie Yates die in de voetsporen treedt van Macaulay Culkin en de rol van deugniet Max op zich neemt.

Ondeugende Max

Max Mercer is een ondeugende en vindingrijke jongen die achtergelaten werd door zijn familie die naar Japan reist voor de feestdagen. Wanneer een getrouwd koppel, gespeeld door ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’-actrice Ellie Kemper en ‘Catastrophe’-acteur Rob Delaney, probeert een kostbaar erfstuk te bemachtigen en dus hun zinnen zet op het huis van de familie Mercer, is het aan Max om het te beschermen tegen de indringers. En hij zal er alles aan doen om ze buiten te houden.

‘Home Sweet Home Alone’ kan je vanaf 12 november streamen op Disney+.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '