Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Een ongeziene blik in het leven van de succesvolle broers.

Eric Goens volgt populair dj-duo in flitsende docureeks ‘Dimitri Vegas & Like Mike’

Herlinde Matthys

Eric Goens volgde de wereldbekende top-dj’s Dimitri Vegas & Like Mike voor een flitsende docureeks. Een leven vol glitter en glamour, maar ook met eindeloze vliegtuigtrips, slapeloze nachten en het gemis van vrienden en familie.


Anouk Matton, de vrouw van Dimitri Vegas, krijgt binnenkort haar eigen realityreeks op VTM2. Ze was het eigenlijk al wat gewend om een cameraploeg in huis te hebben, want hubbie Dimitri werd eerder al een jaar lang gevolgd door de bekende reportagemaker Eric Goens. Het resultaat ‘Dimitri Vegas & Like Mike‘ kon je eerder al op Streamz bekijken en wordt vanaf vandaag, 27 augustus, uitgezonden op Play5.

Alle uithoeken van de wereld


Dimi en Mike begonnen zoals elke dj met een mengpaneeltje op hun kamer thuis toen ze veertien jaar waren. De broers uit Willebroek slaagden erin hun droom werkelijkheid te laten worden, maar de weg daarnaartoe was lang en allesbehalve gemakkelijk.  ‘Mensen vergeten soms hoelang het heeft geduurd voor het bij ons begon te bewegen’, aldus Dimitri. ‘We vielen constant mensen lastig om toch een optreden te kunnen geven in Miami of Italië’, vertelt Mike.

Ondertussen draaiden ze al werkelijk overal ter wereld en werden ze meerdere keren verkozen als beste dj’s op deze aardbol. Dat moment is trouwens het begin van de docureeks. De top-dj’s stonden in 2019 opnieuw op het hoogste schavotje in de dj-lijst en mochten hun prijs in ontvangst nemen op het Amsterdam Dance Event. In de rest van de afleveringen zien we hoe Dimitri en Mike optreden van Azië, over Amerika tot in het Midden-Oosten.

Ongeziene blik


Het is de eerste keer dat iemand, naast familie en vrienden van de broers natuurlijk, mee op tournee ging met de dj’s. Je krijgt dus acht afleveringen lang een ongeziene blik achter de schermen van een leven dat bij velen toch tot de verbeelding spreekt. Helaas viel de hele wereld niet lang daarna helemaal stil door het coronavirus en ook dat is onderdeel van de boeiende reeks.


 

‘Dimitri Vegas & Like Mike’ kan je vanaf vanavond, 27 augustus, elke vrijdag om 22u35 zien op Play5. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '