Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Dat maakte Netflix zonet zelf bekend op hun YouTube-kanaal.

YASSS: er komt sowieso een derde seizoen van ‘Sex Education’

Fan van de serie ‘Sex Education’ en heb jij net de ergste maandag ooit achter de rug? Dan hebben wij goed nieuws voor jou dat je dag stukken beter zal maken. Netflix kondigde namelijk net aan dat er sowieso een derde seizoen komt van de populaire serie. Hoera!


Het tweede seizoen van ‘Sex Education’ staat nog maar sinds 17 januari op Netflix en ondertussen heeft het streamingplatform al goed nieuws voor fans van de serie. Zo kondigden ze namelijk zonet heuglijk nieuws aan op hun YouTube-kanaal.

Derde seizoen


In het filmpje zien we hoe Alistair Petrie ons een rondleiding geeft door de kunsttentoonstelling van Moordale High. En die eindigt alvast met een verrassende onthulling. Op het einde van de video zegt hij namelijk dat er een derde seizoen van de populaire serie komt. Iets waar wij op de redactie alleen maar vrolijk van kunnen worden!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Hoogstwaarschijnlijk zal het nog eventjes duren vooraleer het derde seizoen van ‘Sex Education’ op Netflix staat, maar voor fans van de serie die alle afleveringen al gezien hebben, hebben we nog meer goed nieuws. Asa Butterfield aka Otis komt dit jaar namelijk naar Facts! Zo kan jij in april met een beetje geluk al jouw prangende vragen over het derde deel van de reeks op de acteur afvuren.Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '