Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: legallyblondemovies

It’s official: er komt een derde film van ‘Legally Blonde’

Fantastisch nieuws voor alle fans van Elle Woods! Volgens Deadline kruipt Reese Witherspoon binnenkort waarschijnlijk weer in de huid van de blonde advocate voor ‘Legally Blonde 3’. Wij beginnen alvast met onze bend and snap wat te oefenen!


Zeventien jaar na de debuutfilm komt er hoogstwaarschijnlijk een derde deel van ‘Legally Blonde’. Volgens Deadline zou Reese Witherspoon namelijk haar contract met MGM aan het afronden zijn.

Bovendien keert niet alleen de blonde actrice terug, maar willen ze bij de studio heel het creatieve team van de eerste twee films er opnieuw bij. Zo zou producer Marc Platt terugkeren en ook de twee originele scenarioschrijvers Kirsten Smith en Karen McCullah hebben interesse in het vervolg.

via GIPHY

Over het verhaal zelf is momenteel nog niets geweten, maar het zou in de lijn van de eerste film liggen. In een interview met James Corden afgelopen maart had Reese trouwens al een subtiele hint over een mogelijke verhaallijn gegeven. ‘Ik zou graag zien wat ze vijftien jaar later aan doen is, maar ik heb een goed idee nodig’, aldus de actrice.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '