Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Dennis deelde een foto van zijn lief op Instagram en kreeg een like van Nathalie.

Dennis van ‘Blind Getrouwd’ heeft een vriendin: ‘Het is nog pril’

Vorige maand nog zagen we hoe Dennis’ hart gebroken werd in de laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’, maar die opnames dateren al van januari. Tijd genoeg om te helen en zijn hart opnieuw weg te geven, zo blijkt. De basketbalfanaat deelde een tijd geleden een foto van een mysterieuze vrouw op Instagram. Zijn nieuwe vriendin, vertelt hij aan Dag Allemaal.


‘Mijn trui kwijt in de ochtend’, schrijft Dennis (34) bij een foto van een vrouw met een sweater over haar neus getrokken. Veel duidelijker wordt het niet, denken wij dan. ‘Het is nog pril, we zijn nu zo’n drie weken samen’, vertelt Dennis aan Dag Allemaal. De naam van zijn vriendin wil hij nog niet delen, maar hij kan wel vertellen dat ze basketbal speelt op een vrij hoog niveau. De twee delen hun passie voor basketbal, want Dennis is commercieel manager bij de Stella Artois Leuven Bears en speelt zelf ook.

De twee kenden elkaar al van vroeger en kwamen opnieuw in contact. Aangezien zij geen wedstrijden had, was er tijd om de vriendschap nieuw leven in te blazen. ‘We zijn beginnen daten. En met succes’, lacht Dennis.

Hartje van Nathalie


Nathalie, de vrouw van wie Dennis begin dit jaar nog scheidde, is blij voor haar ex-partner. Ze gaf de foto op Instagram een like. Volgens Dennis hebben ze nog contact en houden ze allebei geen negatieve gevoelens over aan hun ervaring. ‘Ik verwijt Nathalie niks, ze is altijd oprecht gebleven. Maar nu wil ik verder met mijn leven’, besluit hij.

https://www.instagram.com/p/CO5S01Vnp2Y/

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '