Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Al is Gert vooral sceptisch over waar hij die kennis dan heeft opgedaan.

PREVIEW: Viktor blaast iedereen omver met zijn etiquette-kennis in ‘De Verhulstjes’

Evi Van Houdt

In het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ trekt Gert eropuit met zijn kroost richting de Ardèche. Dé ideale gelegenheid om eens te gaan eten in het restaurant van Piet Huysentruyt, Likoké. En daar pakt Viktor meteen uit met zijn uitgebreide etiquette-kennis, tot ieders verbazing.

Als er iets is wat de familie Verhulst goed kan, is het wel genieten. Toch ruilen ze in het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ hun villa in Saint-Tropez in voor een camping in de Ardèche. Al houdt dat hen natuurlijk niet tegen om ook eens chique te gaan eten. En nu ze vlakbij Likoké, het restaurant van Piet Huysentruyt, zitten is dat natuurlijk het ideale moment om daar hun beentjes onder tafel te schuiven. Al merkt Viktor meteen op dat Marie geen goede tafeletiquette heeft.

‘Vanwaar heeft hij dat nu weer?’

Als een echte kenner legt Viktor uit hoe je, volgens de etiquette, je servet op je schoot moet leggen én hoe je hem correct gebruikt om je mond af te vegen. Ellen luistert vol bewondering, maar bij Marie en Gert is er vooral ongelovigheid op hun gezicht af te lezen.

‘Vanwaar heeft hij dat nu weer?’ vraagt Marie zich af. ‘Waarschijnlijk heeft hij dat ergens op televisie gezien hé! antwoordt Gert sceptisch.

Je kijkt naar ‘De Verhulstjes’ elke zondag om 20u op Play4 en via GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '