Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Hij is een groot idool van mij’, aldus de regisseur en quizmaster.

Erik Van Looy onthult nieuwe, wereldberoemde naam voor ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Gert Verhulst kon in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘De Tafel van Gert’ op Play4 gisterenavond al meteen uitpakken met een primeur: Erik Van Looy loste een nieuwe naam voor zijn quiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’. ‘Hij is wereldberoemd’, lichtte de regisseur een tipje van de sluier op.

Erik Van Looy was gisterenavond samen met tv-gezicht Saartje Vandendriessche, wetenschapper Hetty Helsmoortel, sterrenchef Nick Bril, N-VA-politica Zuhal Demir en advocaat Walter Van Steenbrugge te gast in ‘De Tafel van Gert’, het voormalige ‘De Tafel van Vier ‘, op Play4.

De 61-jarige regisseur en quizmaster gunde Gert Verhulst (55) in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van zijn talkshow al meteen een primeur: hij onthulde een nieuwe naam voor ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Een internationale naam zelfs.

‘Hij is mijn idool’

‘Hij is een groot idool van mij en is wereldberoemd’, lichtte Van Looy een tipje van de sluier op. ‘Arnold Schwarzenegger’, opperde iemand. ‘Alderweireld?’, probeerde Van Steenbrugge. En ‘t was gebeurd.

De quizmaster wist inderdaad Toby Alderweireld (34), sinds 2022 topspeler bij Royal Antwerp – de voetbalploeg waar Van Looy al z’n hele leven fan van is – en Rode Duivel, te strikken voor het opkomende seizoen van zijn quiz.

Wanneer het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ op Play4 van start gaat, wordt later bekendgemaakt.

‘De Tafel van Gert’ is van maandag tot donderdag om 20u te zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '