Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Het lijkt wel een scène uit een horrorfilm!

PREVIEW: mysterieuze chauffeur duikt op in ‘De Mol’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

En toen waren ze nog met vijf! Lieselot viel vorige week af in ‘De Mol’ en vanavond gaat de zoektocht naar de saboteur onverminderd verder. Er duikt onder meer een mysterieuze chauffeur op die ons eerlijk gezegd de kriebels geeft! Wie is hij en wat komt ie doen?!

We kregen vorige week in een vooruitblik naar de aflevering van deze avond al een mysterieuze chauffeur te zien. Het fragment deed ons toen al schrikken en de preview doet die kriebels, not the good kind!, alleen maar toenemen. Het lijkt wel een scène uit een horrorfilm. We zien een man met een hoedje en een zonnebril, op de tonen van een verdacht muziekje, uit een typische Amerikaanse diner stappen.

Handlanger

Hij kruipt in de auto en steekt een oortje in waaruit een vervormde stem weerklinkt vanuit een witte bestelwagen. Staat hij in direct contact met de Mol wiens stem wij uiteraard niet mogen herkennen? Wil dat zeggen dat de saboteur vanavond een handlanger krijgt die het de andere deelnemers een pak moeilijker zal maken om geld in de pot te krijgen?

Twitter is the place to be na een aflevering van ‘De Mol’: Worstjes en poesjes: dit zijn de beste tweets na de vijfde aflevering van ‘De Mol’

Is het een acteur of een familielid/vriend van Toos, Comfort, Lancelot, Thomas of Ruben? Eén ding is zeker: deze taxichauffeur zal een belangrijke rol spelen! Spannend…

‘De Mol’ zie je elke zondagavond om 20u op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '