https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Play4

Dit keer waren er meer dan dertig deelnemers uit verschillende seizoenen aanwezig.

‘De Mol’-kandidaten houden supergrote reünie

Herlinde Matthys

Meedoen aan ‘De Mol’ betekent niet enkel zalige proeven doen, je grenzen verleggen in de zotste uitdagingen en wie weet met een mooie geldprijs naar huis gaan. Je krijgt er vooral ook vrienden bij voor het leven. De kandidaten komen dan ook geregeld eens terug samen voor een reünie, en de meest recente was de grootste tot nu toe.


Wat je meemaakt tijdens ‘De Mol‘ moet je vaak wekenlang geheimhouden voor je familie en vrienden. Er zijn maar enkele mensen die écht weten wat je ervaarde en hoe het voelde: je medekandidaten. Je kan in die toffe, maar enorm intense periode altijd rekenen (behalve als het gaat over wie die saboteur nu werkelijk is) en steunen op elkaar. Dat schept natuurlijk een hechte en onverbreekbare band.

Vrolijke bende


Het is dan ook niet verwonderlijk dat de deelnemers van ‘De Mol’ elkaar regelmatig opzoeken en nu en dan zelfs een heuse reünie houden. Dat dit dagen of avonden zijn om nooit meer te vergeten waarop nooit eerder vertelde verhalen of gebeurtenissen gedeeld worden die de camera helaas nooit kon/mocht vastleggen, staat buiten kijf. Recent vond de allergrootste ‘De Mol’-reünie tot nu toe plaats.

Het was event-manager Katrien Verberckmoes die meedeed in 2018 die het event organiseerde en erin slaagde om deze hele bende bijeen te krijgen. Dit keer waren er namelijk deelnemers aanwezig uit verschillende seizoenen! Gilles Van Bouwel, de Mol uit seizoen 2016, deelde enkele foto’s van het gebeuren. Zo poseerde hij met zijn lotgenoten: de Mollen uit 2021 zijnde Lennart en reserve-Mol Martijn, uit 2020 zijnde Alina en uit 2017 zijnde Eline

Groepsfoto


Verder postte hij een vrolijke groepsfoto online, en een kiekje waarop hij de winnares uit zijn reeks, het vierde seizoen, Cathy en de verliezer Hanne omhelst. Nog steeds even goede vrienden, zo blijkt! Op de groepsfoto zien we heel wat bekende gezichten terug waaronder ex-priester Pieter (met kruis), Bahador, Bouba, Bruno en nog vele anderen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Gilles Van Bouwel (@gillesvanbouwel)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content