https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Play4

De crème de la crème van de Vlaamse showbizzwereld is present.

‘De Cooke & Verhulst Show’ maakt uitzenddatum, nieuwe vaste tafelgasten en eerste bezoekers bekend

Herlinde Matthys

We wisten al dat ‘De Cooke & Verhulst Show’ een tweede seizoen krijgt en Play4 maakt nu ook de uitzenddatum bekend. Daarnaast verklapt de zender welke andere vaste tafelgasten de power ladies en Herman Brusselmans zullen vervoegen én welke ronkende namen we in de eerste week te zien zullen krijgen.


Op een nieuw seizoen van ‘Gert Late Night’ op de Evanna is het nog even wachten. Gelukkig is ons favoriete presentatorsduo binnenkort wel terug met een tweede seizoen van ‘De Cooke & Verhulst Show‘. Vorig seizoen schoof er elke dag van maandag tot en met donderdag een andere vaste tafelgast mee aan tafel. Die eer was weggelegd voor Erik Van Looy, Jeroom, Marc-Marie Huijbregts en Rani De Coninck. Eerder werd al meegedeeld dat Rani aan boord, of beter gezegd aan tafel blijft. De andere dagen worden opgevrolijkt door nieuwkomers Tine EmbrechtsMargriet Hermans en Herman Brusselmans.

Play4 maakt nu bekend dat dit viertal het gezelschap krijgt van nog een aantal andere vaste gasten. Zo zullen ook Erik Van Looy en Marc-Marie Huijbregts terug van de partij zijn voor de nieuwe afleveringen. Rik Verheye, Frank Lammers en Jelle Cleymans maken het rijtje af. Wie we ook terugzien zijn Amelie Albrecht, hopelijk opnieuw als vliegende reporter, en seksuologe Lotte Vanwezemael.

Schoon volk


Dat is niet het enige wat we te weten komen over het tweede seizoen van ‘De Cooke & Verhulst Show’. We krijgen ook een aantal namen van BV’s die Gert en James een bezoekje brengen tijdens hun eerste week. Matteo Simoni bijt de spits af op maandag, Jani Kazaltzis geeft je dinsdag de nodige stijl, Goedele Wachters tekent present op woensdag en Niels Destadsbader vrolijkt je donderdag op. Nog geen sterren genoeg op je kleine schermpje? Geen probleem, want die eerste dagen springen ook Otto-Jan Ham, Dancing Dimi, Viktor Verhulst, Monica Geuze en De Romeo’s even binnen in de studio.

Wanneer kan je al dat schoon en interessant volk nu aanschouwen? Noteer of typ maandag 6 september in je agenda, want dan is de leukste talkshow van ons Belgenlandje weer terug. Het concept blijft hetzelfde: Gert Verhulst en James Cooke hebben het samen met hun (vaste) tafelgasten over hete hangijzers in de actua. Volgens de zender mag je je verwachten aan passie, liefde, fun, entertainment en energie. Bring it on!

‘De Cooke & Verhulst Show’ kan je vanaf 6 september elke weekdag van maandag tot en met donderdag om 21u30 zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content