https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Play4

Dat zal Django niet graag horen... Misschien kan hij er een gedichtje over schrijven?

Tweede kus is een feit in ‘De Bachelorette’: ‘Ik ben onverwachts verliefd geworden’

Er hangt al weken spanning in de lucht tussen Elke en Ivan in ‘De Bachelorette’. In de strijd voor de laatste twee ticketjes naar Elkes hart, grijpt de gladde Grimbergenaar eindelijk zijn kans. ‘Ik ben onverwachts verliefd geworden’, geeft hij toe na de kus.


Vanavond beslist Elke Clijsters welke twee mannen volgende week strijden om de allerlaatste roos. Ze gaat op privédate – mét overnachting – met Django, Wouter en Ivan. Alleen die eerste kreeg tot nog toe een kus van Clijsters, maar daar komt verandering in.

Ivan, met zijn 29 jaar de jongste kandidaat, steelt vanavond een zoen van Elke. Die kus zat er al weken aan te komen, want de seksuele spanning tussen de twee is te snijden. Elke twijfelt wel nog of Ivan zich zal kunnen schikken naar haar leven met kinderen. Hij is een pak jonger en leeft een ander leven dan zij.


 

 

De andere twee mannen zijn ongetwijfeld niet blij met deze ontwikkeling. Django vreesde eerder al dat hij in de friendzone terechtkwam na de kus met Elke en zong uit wanhoop een zelfgeschreven lied, waarmee hij de blondine mogelijks nog verder wegduwde. En Elke merkte eerder in het programma al op dat de sympathieke Wouter een jaloers kantje heeft. Nu hij als enige overblijft zonder kus – of doet hij het tijdens de privédate? – zal dat er niet beter op worden.

Je ziet ‘De Bachelorette’ vanavond om 20u30 op Play4. 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content